Haberler

Huawei Türkiye'den Apple'a gönderme: 22 Ekim'de görüşmek üzere

Güncelleme:

ABD'li teknoloji devi Apple,"Hi, Speed" sloganıyla yeni ürünlerini tanıttı. Dünya çapınca yankı uyandıran iPhone 12 modellerinin tanıtımının ardından Huawei Türkiye iş geliştirme uzmanı Kaan Arlı, Apple'a ilginç bir paylaşım yaptı. Arlı, Huawei'nin yeni amiral gemilerini tanıtacağı günü işaret ederek, "Gerçekten 'yeni' şeyler görmek için 22 Ekim'de görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

HUAWEI YENİ AMİRAL GEMİLERİNİ TANITACAK

Çin merkezli teknoloji devi Huawei, yeni tepe modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. Mate 40 Serisi hakkında uzun zamandır söylentiler söz konusuydu ancak sonunda yetkili bir ağızdan açıklama geldi. Şirkette CEO'luk görevini yürüten Richard Yu, Huawei Mate 40 ailesinin tanıtım tarihini açıkladı. Buna göre bahsi geçen telefonlar, 22 Ekim 2020 tarihinde karşımıza çıkacak. Ayrıca cihazlar yine 22 Ekim'de ön siparişte olacak ve 30 Ekim'de Çin pazarı için raflardaki yerini alacak.

Huawei Türkiye'den Apple'a gönderme: 22 Ekim'de görüşmek üzere

APPLE YENİ MODELLERİNİ TANITTI

Apple CEO'su Tim Cook, iPhone 12'lerin diğerlerine nazaran can alıcı bir özelliğinin olacağını belirtti. iPhone 12'ler 5G teknolojisini destekleyecek ve işlemcisi diğer iPhone'lara göre yüzde 50 daha hızlı olacak. Cihazların ekranları seramik koruma kalkanı özelliği ile düşmelere karşı 4 kat daha dayanıklı olacak.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Türkiye Huawei Apple Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (15)

AFYONLU:

IPHONEDEN BAŞKASINI KULLANMAM ÇÜNKÜ EN İYİSİ İPHONE

4
15
yanıtYanıtla
Tolga:

Kullanma bencede çünkü telefondan anlamayan insanlar iPhone kullanır

yanıt12
yanıt6
Nako:

Siz yabancı değilsiniz zaten, haa Afyon haa Ayfon.

yanıt0
yanıt0
Sivri:

Devam et beyinsizlik böyle bir şey zaten...

yanıt0
yanıt0
Hfkwjdj:

Gerçekten hepiniz m@lsınız hiçbiri apple'ın yanına bile yaklaşamaz. "Gerçekten yeni" demiş birde. Sanki her şeyinde apple'ı taklit etmiyormuşsunuz gibi. Keşke biraz yayını izleseydiniz. Fiyat uçuk diyorsunuz ama uçuk değil. Ülkemizin aldığı saçma sapan vergilerle böyle oluyor fiyat.

2
6
yanıtYanıtla
Turk:

Nerdeyse her ay bir yenisi cikiyor.Fiyatlarda uçuk...degmez aypona 3kurus bile.Butun bunlar milleti daha cok tuketici yaparak yolmak...adamlarda akilli

1
1
yanıtYanıtla
Tigin:

Apple yazılımından kasasına kadar homojen bir ekosistem kurmuş, bire maleeip üçe satıyor. Android tarafı ise epey karmaşık. Kısaca üst segment bir Huawei cihaza ios yüklenebilseydi sonuç inanılmaz olursu! Bir iphone'a da android yüklenebilse sonuç hüsran olurdu. Sonuç, materyal bileşenleri karşılaştırırsak kesinlikle Huawei çok daha üstün. Fakat homojen yapıdaki ekosistemi sayesinde, düşük özellikli bileşenlere rağmen hep zirvede kalmayı başarıyor.

0
2
yanıtYanıtla
black jack:

ne diyon la zabah zabah aanamadım.

yanıt1
yanıt0
dr:

cin yerine olsam usa karsi yari fiat dan satarim hic olmaz ise herkes alir ortalama usa buyuk zarar verir

2
0
yanıtYanıtla
SABRİ ABİ:

Zaten dünyada iphonedan daha cok satıyor ülkemiz satış rakamlarını dikkate alma

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title