Haberler

Hırsızlık zanlıları suçüstü yakalandı: 4 tutuklu

Güncelleme:

Zonguldak'ta çeşitli yerlerden meydana gelen hırsızlık olayının zanlıları suçüstü yakalandı.

Zonguldak'ta çeşitli yerlerden meydana gelen hırsızlık olayının zanlıları suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre kentte değişik yerlerinde faaliyet gösteren tekel bayii ve marketlerden meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalar sonucunda; 08.11.2020 tarihinde Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren iş yerinden, S.D, M.D, İ.D, A.D isimli şahıslar hırsızlık yaparken suçüstü yakalandılar.

Şüphelilerin üzerilerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda, toplam 224 paket sigara, 300 TL bozuk para, demir kesme makası, kar maskesi ve 3 çift inşaat eldiveni ele geçirilmiş ve aynı şahısların geçmiş tarihlerde il merkezinde 4 ayrı iş yerinden daha hırsızlık yaptıkları tespit edilerek faili meçhul olan hırsızlık olayı da aydınlatıldı.

Ayrıca şüpheliler arasında bulunan M.D isimli şahsın da geçmiş tarihte Milli Egemenlik Caddesi üzerinde meydana gelen faali meçhul kap-kaç olayının şüphelisi olduğu tespit edildi. 4 şüpheli şahıs, haklarında tanzim edilen 5 ayrı iş yerinden hırsızlık ve Kap-Kaç olaylarından Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hırsızlık Büro Amirliği Zonguldak 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title