Haberler

Hikmet Karaman'ın FIFA Başkanı Infantino ile yaptığı paylaşım büyük ilgi gördü

Güncelleme:

Son olarak Süper Lig'den düşen Ankaragücü'nü çalıştıran Hikmet Karaman, futbolun tanınan yüzleriyle yaptığı sohbetleri paylaşmaya devam ediyor. Karaman, son olarak FIFA Başkanı Infantino ile ayaküstü yaptığı futbol sohbetini sosyal medya hesabından takipçilerine gösterdi. Karaman, "FIFA Başkanı Infantino ile İtalya Milli Takımı'nı değerlendirdik" notunu düştü. Karaman'ın paylaşımı sosyal medyaya düşer düşmez gündem oldu.

Futbol dünyasının önemli isimleriyle buluşup sohbetler yapan Hikmet Karaman, son olarak FIFA Başkanı Infantino ile yaptığı sohbeti paylaştı. Karaman paylaşımına, "FIFA Başkanı ile İtalya Milli Takımı'nı değerlendirdik" notunu düştü.

Hikmet Karaman'nı FIFA Başkanı Infantino ile yaptığı paylaşım büyük etkileşim aldı

BÜYÜK ETKİLEŞİM ALDI

Hikmet Karaman'ın bu gönderisi yarım saat içinde 115 bin kez izlendi, takipçileri Karaman'ın futbola olan sevdasını takdir etti. Karaman'ın reklam amaçlı olarak bu videoları paylaştığına yönelik olumsuz eleştiriler de yapıldı.

Hikmet Karaman'nı FIFA Başkanı Infantino ile yaptığı paylaşım büyük etkileşim aldıScolari ve Hikmet Karaman

Hikmet Karaman'nı FIFA Başkanı Infantino ile yaptığı paylaşım büyük etkileşim aldıKlopp ve Hikmet Karaman

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hikmet Karaman Euro 2020 FIFA 21 Haberler

500

Yorumlar (1)

Nazım :

Seni gs nin basina getirsek gs cag atlar. Terimin pili bitti

7
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title