Haberler

Hidayet'ten Üç Çift Haneli Performans

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (Nba) Orlando Magic Forması Giyen Türk Milli Basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Kariyerinde İkinci Kez Üç Çift Haneli Performans Sergiledi.

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) Orlando Magic forması giyen Türk milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, kariyerinde ikinci kez üç çift haneli performans sergiledi.

NBA'e, bu sabaha karşı oynanan 7 maçla devam edildi. Türk basketbolcular Hidayet Türkoğlu ve Zaza Pachulia'nın karşılıklı forma giydiği maçta Orlando Magic, Atlanta Hawks'ı 123-112 yendi. Hidayet Türkoğlu, sahalarında konuk ettikleri Atlanta Hawks'a karşı 23 sayı, 13 asist ve 10 ribauntluk performans sergilerken, takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 38 dakika sahada kalan Türkoğlu, 6 kez kullandığı 3 sayılık atışların 3 tanesini sayıya çevirirken, 11 kez denediği 2 sayılık atışlardan ise 6 isabet buldu. 2 kez geldiği serbest atış çizgisinde de tam isabetle oynayan Türkoğlu, karşılaşmayı 23 sayı, 13 asist ve 10 ribauntla tamamlayarak gecenin yıldızı oldu.

Magic'de 26 sayı, 16 ribauntla oynayan Dwight Howard, galibiyete önemli katkı sağlarken, 22 sayı, 6 ribauntla oynayan Rashard Lewis, gecenin dikkati çeken bir diğer oyuncusu olma başarısı gösterdi.

Atlanta Hawks'da ise 19 dakika sahada kalan Zaza Pachulia, maçı sayı atamadan tamamladı. 4 kez kullandığı 2 sayılık atışlarda isabet bulamayan Pachulia, karşılaşmada 5 ribaunt ve 2 asistle oynadı.

Hawks'da 27 sayı, 11 asistle sahanın en skorer ismi olan Joe Johnson'ın performansı galibiyet için yeterli olmazken, 23 sayı, 6 asistle maçı tamamlayan Mike Bibby'nin çabaları yenilgiyi önleyemedi.

Ligde dün gece alınan diğer sonuçlar ise şöyle:

Cleveland Cavaliers - Portland Trail Blazers: 88-80

Miami Heat - Los Angeles Clippers: 98-99

Philadelphia 76'ers - Boston Celtics: 86-100

Dallas Mavericks - New York Knicks: 108-79

Houston Rockets - New Jersey Nets: 91-73

San Antonio Spurs - Denver Nuggets: 107-103

Lige, TSİ yarın sabaha karşı oynanacak 6 maçla devam edilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title