Haberler

Hande'den Lerzan'a Destek!

Hande Yener'den Sonra Lerzan Mutlu da Yeni Albümü İçin Yeni İmajıyla Objektif Karşısına Geçti. İki Ünlü Şarkıcının Fotoğrafları Arasındaki Büyük Benzerlik İse Dikkatlerden Kaçmadı..

HANDE YENER'DEN SONRA LERZAN MUTLU DA YENİ ALBÜMÜ İÇİN YENİ İMAJIYLA OBJEKTİF KARŞISINA GEÇTİ. İKİ ÜNLÜ ŞARKICININ FOTOĞRAFLARI ARASINDAKİ BÜYÜK BENZERLİK İSE DİKKATLERDEN KAÇMADI..

Bir süredir İngiltere'de yeni albümü üzerine çalışmalarda bulunan Lerzan Mutlu, çalışmalarına son noktayı yeni imajıyla objektif karşısına geçerek koydu. Ancak kilo verip sarı saçlarını kahverengiye boyatan Mutlu'nun bu seksi fotoğrafları, daha ilk bakışta Hande Yener'i anımsattı!

Bu benzerliğin nedeni ise fotoğrafçı seçimleri... Çünkü Lerzan Mutlu da Hande Yener gibi kendini, Yener'in sevgilisi Kadir Doğulu'nun fotoğrafçı ağabeyi Kemal Doğulu'ya teslim etti.

Konuyla ilgili gece.com'a konuşan Hande Yener 'Lerzan'ın yeni fotoğraflarını çok beğendim. Eski haline göre şimdiki esmer, kahverengi saçları ona çok yakışmış. Esmer hali fıstık gibi olmuş. Fotoğraflara gelince, bazılarında benzerlik olduğu doğru. Sonuçta fotoğraflarımızı çeken kişi aynı. Siz sanıyor musunuz ki Nihat Odabaşı hep başka başka çekimler yapıyor. Aynı kişinin yaptığı çalışmaların benzerlik göstermesi çok normal.' diye konuştu.

Bazen eleştirilse de piyasada kimseyi rakip olarak görmediğini söyleyen ünlü şarkıcı, kendi fotoğraflarına benzer fotoğraflarla gündeme gelen Lerzan Mutlu'nun elektronik müziğe geçmesi halinde kendisine rakip olabileceğini esprili bir şekilde dile getirdi: 'Lerzan'ın yeni imajından ürkmüyor değilim!'

ERAY AKINCI

HANDE YENER İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title