Haberler

Halı sahada kalp krizi geçiren adam hayatını kaybetti

Güncelleme:

Sultangazi'de arkadaşlarıyla birlikte halı saha maçına giden adam kalp krizi geçirdi.

Sultangazi'de arkadaşlarıyla birlikte halı saha maçına giden adam kalp krizi geçirdi. Üç çocuk babası adam hastaneye gidemeden hayatını kaybederken, halı sahada yaşanan anlar kameralara yansıdı.

Sultangazi'de geçtiğimiz 19 Ekim tarihinde meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla halı saha maçına giden Ekrem Karakaya (39) fenalaşarak yere yığıldı. Ayakkabı atölyesi olan ve iş yerinin yakınındaki Hülafa-i Raşidin Camii'nde müezzinlik yapan Karakaya'ya ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı. Arkadaşları tarafından apar topar hastaneye götürülen Karakaya'nın yolda hayatını kaybettiği belirtildi. Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ekrem Karakaya'nın vefatı arkadaşlarını ve ailesini üzüntüye boğarken, cenaze namazı ise müezzinlik yaptığı camide kılındı.

HALI SAHADAKİ ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Ekrem Karakaya'nın halı sahada kalp krizi geçirdiği anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Karakaya'nın bir anda fenalaşarak yere yığıldığı ve arkadaşlarının yardıma koştuğu görülüyor. Karakaya'nın arkadaşları tarafından taşınarak halı sahadan çıkarılması da görüntülere yansıdı.

Hayatını kaybeden Ekrem Karakaya'nın en yakın arkadaşı olan ve Orhan Aykız, "Ben gidip evde üstümü değiştireyim maça geleyim dedi. Zaten bizim her hafta maçımız vardı. Hatta ben 2 maç üst üste oynayınca bana kızıyordu. Bana 'Sen anjiyo oldun, kalp krizi geçireceksin, öleceksin' diye kızıyordu. O gün arabada şaka yaptı bize. Arabada çocukları da vardı şaka yapıyordu. Benim çocuğuma şaka yaptı. 'Cihan senden hiç gol yemeyeceğim' dedi. Cihan da 'Bugün sana çok gol atacağım Ekrem ağabey' dedi. Ekrem de 'Ben senden bugün gol yemeyeceğim, eve de gitmeyeceğim' dedi. Ben biri ayağına bastı zannettim. Kendini bir anda yana bıraktı topa vurduktan sonra. Yine bize şaka yapıyor sandım maç içinde yapardı hep. Ben yanına vardığımda çenesi kapanmıştı. Hastaneye götürdüğümüzde ben kucakladım o anda anladım ölmüştü. Hiçbir rahatsızlığı yoktu. Sadece bazen 'Başım ağrıyor' diyordu. Eve gidip yatıyordu. Zaten ailesine çok düşkün bir insandı. Babasına çok düşkündü. Öğle paydoslarında ezan okunur okunmaz camiye gelirdi. Ekrem'siz bir hayat nasıl yaşayacağız biz burada ben kendi adıma bilmiyorum. Uyuyamıyorum. Sanki Sultançiftliği'nde her yerde Ekrem var benim için" dedi.

Ekrem Karakaya'nın oğlu Mustafa Karakaya, "Babam halı sahada maç yapıyordu. Biz de halı sahanın koridorunda top oynuyorduk abimle. Bir anda yere düşmüş. Arkadaşları da yanındaydı. Orhan abiler dilini çıkardı sonra hastaneye gitti. Sadece boynu ağrıyordu başka bildiğimiz bir hastalığı yoktu" diye konuştu.

Çok korktuklarını belirten diğer oğlu Muhammet Karakaya, "Biz kardeşimle kenara geçip orada ağladık. Korktuk orada. Babamla beraber ben yapıyordum müezzinlik. Haftanın her günü burada müezzinlik yapıyorduk" şeklinde konuştu.

(Serdar Ünal/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekrem Karakaya Sultangazi Karakaya Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title