Haberler

    Halep ve Stephens Finalde Birbirlerine Rakip Oldu

    Yarı final maçlarında rakiplerini set vermeden mağlup eden Simona Halep ve Sloane Stephens kariyerlerinin ilk Roland Garros şampiyonluğu için kozlarını paylaşacak.

    Roland Garros tek kadınlar ana tablosunda rakiplerini mağlup eden Simona Halep ve Sloane Stephens finalde birbirlerine rakip oldu.

    Günün ilk maçında dünya 1 numarası Halep, 1 saat 32 dakika süren mücadele sonunda 3 numaralı seribaşı rakibi Garbine Muguruza'yı 6-1 ve 6-4'lük setlerle mağlup ederek finale yükselen ilk tenisçi oldu.

    var dataLayer = dataLayer || [{page_videos: []}];dataLayer[0].page_videos.push({video_title: 'roland-garros-2018-simona-halep-garbine-muguruza-özet',video_id: '1098362',embedded_status: '1',family: ",sport: 'tennis',competition: 'none',sport_event: 'french-open',season: '2018',round: ",discipline: ",participants: ",gender: ",provider: ",partner_code: ",topic: ",magazine: "});Video - Roland Garros 2018: Simona Halep - Garbine Muguruza (Özet)03: 00

    Birleşik Amerikalıların düellosuna sahne olan diğer yarı final maçında ise son ABD Açık şampiyonu Sloane Stephens, 13 numaralı seribaşı Madison Keys'i 6-4'lük iki setle yenerek kariyerindeki ilk Roland Garros finalini oynamaya hak kazandı.

    Cumartesi günü oynanacak Roland Garros tek kadınlar finalinde Simona Halep, bu turnuvadaki üçüncü finalinde ilk şampiyonluğuna ulaşmaya çalışacak. Sloane Stephens ise geçtiğimiz yıl kazandığı ABD Açık'ın ardından kariyerindeki ikinci Grand Slam zaferini elde etmenin peşinde.

    var dataLayer = dataLayer || [{page_videos: []}];dataLayer[0].page_videos.push({video_title: 'roland-garros-2018-madison-keys-sloane-stephens-özet',video_id: '1098428',embedded_status: '1',family: ",sport: 'tennis',competition: 'none',sport_event: 'french-open',season: '2018',round: ",discipline: ",participants: ",gender: ",provider: ",partner_code: ",topic: ",magazine: "});Video - Roland Garros 2018: Madison Keys - Sloane Stephens (Özet)02: 59

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Sloane Stephens Roland Garros Simona Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title