Haberler

Fenerbahçe Cenazesinde, Aziz Yıldırım'la Ali Koç Yan Yana Gelmedi

Güncelleme:

Fenerbahçe Asbaşkanı Hakan Dinçay'ın cenazesinde Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın birbirlerinden uzak durması dikkat çekti.

Fenerbahçe Kulübünün vefat eden asbaşkanlarından Hakan Dinçay, toprağa verildi.

Tedavi gördüğü hastanede 56 yaşında hayatını kaybeden Hakan Dinçay için Altunizade'deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.

FENERBAHÇE CAMİASININ ÜNLÜ İSİMLERİ KATILDI

Cenaze törenine Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı ve TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir, Türkiye Basketbol Federasyonu Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Onan, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe Kulübünün eski yöneticilerinden Ali Koç, Fenerbahçe Futbol Takımı Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sarı-lacivertli futbolcular ve kadın voleybolcular ile spor camiasında birçok isim katıldı.

Dinçay'ın naaşı, kılınan namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

AZİZ YILDIRIM'LA ALİ KOÇ YAN YANA GELMEDİ

Milliyet'in haberine göre; cenaze namazında dikkat çeken bir detay yaşandı. Başkan Aziz Yıldırım ile başkan adayı ve Ali Koç yan yana gelmedi. Birçok kişinin yan yana getirmeye çalıştığı ikilinin birbirlerine uzak durması dikkat çekti.

Kaynak: AA / Spor

Marmara Üniversitesi Aziz Yıldırım Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title