Haberler

Veyis Ateş kimdir? Nereli, kaç yaşında, tam adı nedir, hangi kanalda sunuculuk yapıyor?

Güncelleme:

Habertürk kanalında Türkiye'nin Nabzı Özel programının sunuculuğunu yapan Veyis Ateş'in kariyeri merak ediliyor. Veyis Ateş kimdir, nereli, kaç yaşında, asıl mesleği ne? Hakkındaki tüm bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...

Habertürk TV'de ana haber sunuculuğu, program sunuculuğu ve genel müdürlük görevlerinde bulunan Veyis Ateş'in kariyeri merak ediliyor. Peki Veyis Ateş kimdir, aslen nereli, memleketi neresi, kaç yaşında, doğum tarihi nedir, evli mi, çocuğu var mı?

VEYİS ATEŞ KİMDİR?

Abdurrahman Veyis Ateş, 1973 yılında Mersin'in Tarsus ilçesinde dünyaya geldi. Lisansını Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Felsefesi bölümünde tamamlayan Ateş, üniversite yıllarında radyoya ilgi duydu ve Cem Radyo ile radyoculuk alanına giriş yaptı.

Veyis Ateş doğum tarihi : 1973

Veyis Ateş kaç yaşında : 47 yaşında

Veyis Ateş aslen neresi : Mersin (Tarsus)

Veyis Ateş mesleği ne : Gazeteci, Sunucu

Veyis Ateş tam adı nedir : Abdurrahman Veyis Ateş

VEYİS ATEŞ KARİYERİ HAKKINDA BİLGİLER

Habertürk'te Tv'de Ana Haber sunuculuğu yapan Veyis Ateş, 1973 yılında Mersin'de doğdu. Radyo ile yakından ilgili olan Ateş, radyoculuk da yaptı. 2013 yılında Habertürk TV'ye transfer oldu ve bir süre sonra Habertürk TV Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Veyis Ateş hayatı ve biyografisi haberimizde.

Ateş, 2006 yılında TV NET'de çalışmaya başladı, burada Ana Haber sunuculuğu yaptı, Kürşat Bumin ve İbrahim Karagül'le Habere Bakış, Bakış Açısı, Akşama Doğru ve Kadir Mısıroğlu ile Tarih Sohbetleri, Ankara-İstanbul ve Habere Bakış programlarını sundu. 2013 yılında Habertürk TV'ye geçti ve hemen ardından 2016'da Habertürk TV Genel Müdürü oldu. Ateş, 2018 yılında bu görevinden istifa ederek programcı ve yazar olarak hayatına devam edeceğini açıklamıştı.

Veyis Ateş, Habertürk'te "Büyük Sorular" ve "Akılda Kalan" programı ile ekrana gelmeye devam ediyor. Ayrıca Veyis Ateş Spikerler Derneği Genel Başkanlığı da yapıyor. Kevser Ateş ile bir süre evli kalan ünlü sunucu, 2016 yılında boşanmıştır.

Bugünlerde ise Türkiye'nin Nabzı Özel programını sunmaktadır. 26 Eylül Cumartesi günü Cübbeli Ahmet Hoca ile birlikte program yapacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Veyis Ateş Veyis Ateş Veyis Ateş Habertürk Habertürk Habertürk Türkiye Türkiye Türkiye Mersin Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

Yusuf Ziya Kavakci:

Veyis Ates bey,Cumhuriyet ve demokrasiden bahsediliyot, fakat kelimlerin asli ve ciddi tarifi verilmiyor, bu kelimlerin CHPnin 6 oku oldugu ifade efilmiyor, lauklik kelimesi turk huku tarihinde binen bir terim degil, diger kelimeler milli, fajat laiklik milli degil, turk literaturndr bunun manadi yok. Almanca da, ingilizcede hukuki terim karsiligi yok. Amerikan anayasainda da bu terim olarak yok.Arxolunur

1
2
yanıtYanıtla
Yusuf Ziya Kavakci:

Cumhuriyet ve demokrasiden bahsediliyot, fakat kelimlerin asli ve ciddi tarifi verilmiyor, bu kelimlerin CHPnin 6 oku oldugu ifade efilmiyor, lauklik kelimesi turk huku tarihinde binen bir terim degil, diger kelimeler milli, fajat laiklik milli degil, turk literaturndr bunun manadi yok. Almanca da, ingilizcede hukuki terim karsiligi yok. Amerikan anayasainda da bu terim olarak yok.Arxolunur

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title