Haberler

SURVIVOR YENİ BÖLÜM TANITIMI İZLE! Survivor canlı izleme linki

Güncelleme:

Survivor'ın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Survivor hayranları, yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını ve neler olacağını merakla bekliyor. Yeni bölüm tanıtımı, Survivor'ın resmi internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında izlenebilir. Hayranlar, Survivor'ı canlı olarak izlemek için sabırsızlanıyor.

Survivor yeni bölüm fragmanı izlemek isteyen seyirciler, Survivor yeni bölüm fragmanında neler olacağını merakla bekliyor. Survivor son bölümde neler olduğunu merak eden ve Survivor 77. bölüm fragmanını izlemek isteyen izleyici merakla araştırıyor. Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 77. bölüm fragmanı izle! Detaylar haberimizdedir…

SURVIVOR HANGİ GÜN VE SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Seyircileri yayınlandığı her sezon ekran başına kilitleyen Survivor All Star, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri TV8 ekranlarına geliyor. Survivor saat 20:00'da seyircisi ile buluşuyor.

BU AKŞAM SURVIVOR VAR MI?

Survivor bu akşam saat 20:00'da seyircisi ile buluşucak.

Survivor canlı izleme linki

SURVIVOR POYRAZ ELENDİ Mİ?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Poyraz, Hakan, Özgür ve Sercan arasında yapılan eleme düellosunda veda eden isim Poyraz oldu. Poyraz elenince gözyaşlarına boğulurken sevgilisi Yasmin Erbil'den de yorum gecikmedi.

SURVIVOR 77. BÖLÜM TANITIMI

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sosyal Medya Televizyon 3.Sayfa Gündem Magazin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title