Haberler

Survivor Şampiyonları: Geçmişten günümüze Survivor şampiyonları (birincileri) kimlerdir? Survivor 2016-2017-2018-2019-2020-2021-2022 Şampiyonu kim?

Güncelleme:

Survivor'da tüm şampiyonlar kimlerdir merak ediliyor. Bugün Survivor 2022 All Star devam ederken izleyiciler, Geçmişten günümüze Survivor şampiyonları (birincileri) kimlerdir? Survivor 2016-2017-2018-2019-2020-2021-2022 Şampiyonu kimlerdir? merak ediyor. İşte tüm Survivor şampiyonları ve birincileri...

Survivor Şampiyonları kimlerdir? Hangi isim hangi yılda şampiyon olmuştur? Survivor Şampiyonları: Geçmişten günümüze Survivor şampiyonları (birincileri) kimlerdir? Survivor 2016-2017-2018-2019-2020-2021-2022 Şampiyonu kim?

SURVIVOR TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI KİMLERDİR?

Survivor Türkiye, genel olarak Survivor şeklinde adlandırılan Reality TV yarışma programının dünyada yapılışının 9. senesinde 2005 yılında Türkiye'de ilk olarak Kanal D'de ve Pelin Akad yapımı olarak sunulan ilk sezon yapımı. Program ismi Survivor Türkiye: Büyük Macera olmuş, rakip boyların adlandırılması Kuzey ve Güney olmuştur.

Belirgin niteliklerle ayrılmamış karışık yarışmacılar Kuzey ve Güney Takımları diye ikiye ayrıldı ve birbirlerine karşı çeşitli yarışmalarda yarıştılar. Büyük Finalinde daha sonra Kanal D'de yayımlanan uzun soluklu polisiye türündeki Arka Sokaklar adlı dizide rol alan 'duygusal' Survivor Uğur Pektaş'ın Kız kulesindeki başarısı, 150.000 TL'lik ve Hayatta kalan tek kişi ödülleriyle sonuçlandı. 2014 yılında yapılan Survivor Ünlüler-Gönüllüler konseptinde finale kalan Gökhan Keser ikinci Turabi Çamkıran Şampiyon olmuştur. 2015 yılında yapılan Survivor All Star yarışmasında finalede olan Merve Aydın ikinci Turabi Çamkıran ise 2. kez Gönüllülerin Şampiyonu olmuştur. Sonrakı yılda ise Survivor 2016 Ünlüler-Gönüllüler konseptine finale kalan Serkay Tütüncü ikinci Çağan Atakan Arslan şampiyon olmuştur. 2017 yılında finale kalan Adem Kılıççı ikinci Ogeday Girişken Şampiyon olmuştur. 2018 yılında geldiğimizde ise Survivor All Star-Gönüllüler konsepti olmuştur. Daha sonra ise bu konsept değiştirilerek Survivor Ünlüler-Gönüllüler olmuştur. Bu senede Damla Can altıncı, Turabi Çamkıran beşinci, Hilmi Cem İntepe dördüncü, Anıl Berk Baki üçüncü, Nagihan Karadere ikinci, Adem Kılıççı şampiyon olmuştur. 2019 senesinde format Türkiye-Yunanistan olarak başlasa da sonradan Siyah Takım-Beyaz Takım halinde karma takımlarla olmuştur. Türkler'in şampiyonu Yusuf Karakaya, ikincisi Seda Ocak olurken Yunan şampiyonu Katerina Dalaka olmuştur. 2020 yılında Ünlüler ve Gönüllüler takımı halinde iki takım yarışmıştır. Berkan Karabulut dördüncü, Yasin Obuz üçüncü, Barış Murat Yağcı ikinci ve Cemal Can Canseven ise şampiyon olmuştur. 2021'de yine Ünlüler-Gönüllüler olarak iki takım mücadele etmiştir. Aleyna Kalaycıoğlu dördüncü, Ayşe Yüksel üçüncü, Yiğit Poyraz ikinci ve İsmail Balaban şampiyon olmuştur.

SURVIVOR ŞAMPİYONLARI! HANGİ YIL HANGİ İSİM ŞAMPİYON OLDU?

  • 2005 Şampiyonu : Survivor Türkiye: Büyük Macera : Uğur Pektaş
  • 2006 Şampiyonu : Survivor Türkiye - Yunanistan : Derya Durmuşlar
  • 2007 Şampiyonu : Survivor Aslanlar - Kanaryalar : Taner Özdeş
  • 2010 Şampiyonu : Survivor Kızlar - Erkekler : Merve Oflaz
  • 2011 Şampiyonu : Survivor Ünlüler-Gönüllüler : Derya Büyükuncu
  • 2012 Şampiyonu : Survivor Ünlüler-Gönüllüler : Nihat Altınkaya
  • 2013 Şampiyonu : Survivor Ünlüler-Gönüllüler : Hilmi Cem İntepe
  • 2014 Şampiyonu : Survivor Ünlüler-Gönüllüler : Turabi Çamkıran
  • 2015 Şampiyonu : Survivor All Star : Turabi Çamkıran
  • 2016 Şampiyonu : Survivor Ünlüler-Gönüllüler : Çağan Atakan Arslan
  • 2017 Şampiyonu : Survivor Ünlüler-Gönüllüler : Ogeday Girişken
  • 2018 Şampiyonu : Survivor Mix Star : Adem Kılıçcı
  • 2019 Şampiyonu : Survivor Türkiye-Yunanistan : Yusuf Karakaya / Katerina Dalaka
  • 2020 Şampiyonu : Survivor Ünlüler-Gönüllüler : Cemal Can Canseven
  • 2021 Şampiyonu : Survivor Ünlüler-Gönüllüler : İsmail Balaban
  • 2022 Şampiyonu : Survivor All Star : Henüz belli değil
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title