Haberler

Sema ve Pınar diskalifiye oldu mu? Survivor Acil Durum Konseyi ne oldu 26 Şubat Pazartesi?

Güncelleme:

Pınar'ın, Sema'nın adının baş harfini yılan şeklinde çizmesi büyük bir tartışmaya neden oldu. Acun Ilıcalı'nın duyurduğu acil durum konseyinde ise Sema ve Pınar hakkında alınacak kararlar merak konusu oldu. Peki, Sema ve Pınar diskalifiye oldu mu? Survivor Acil Durum Konseyi ne oldu 26 Şubat Pazartesi?

Sema ve Pınar diskalifiye mi olacak? Yaşanan görüntülerden sonra herkesin en merak ettiği soru bu... Survivor'da Pınar'ın önceki yarışmalardan birinde Sema'ya "lohusa kadın gibisin" demesi ortalığı karıştırmıştı. Bu kavganın gerilimi büyüdü ve bir gece yarısı ortalık karıştı. Peki, Sema ve Pınar diskalifiye oldu mu? Survivor Acil Durum Konseyi ne oldu 26 Şubat Pazartesi?

SEMA VE PINAR DİSKALİFİYE OLDU MU?

Survivor'un yeni bölüm tanıtımında Sema ve Pınar arasındaki tartışma dikkat çekti. Sema'nın, Pınar'a yönelik "İnsanlara hakaret edemezsin, o yılan dilini sokamazsın. Bir hakaret daha edersen…" ifadeleri, iki yarışmacı arasındaki gerilimi artırdı. Pınar'ın tepkisi üzerine Sema'nın fiziksel müdahalesi ve ardından yaşanan itiş kakış, diğer yarışmacıların araya girmesiyle büyüyen bir kaosa dönüştü.

Yaşanan kavga sonrasında, eleme adayının belirlendiği oyunda Pınar ve Sema'nın yer almayacağı duyuruldu. Bu durum, Sema'nın kardeşi Seda'yı derinden etkiledi ve oyun alanından gözyaşları içinde ayrıldı.

ACİL DURUM KONSEYİ TOPLANDI

Acun Ilıcalı, yaşanan olaylar sonrasında acil durum konseyi topladı. Ilıcalı'nın, Sema ile birebir konuştuğu ve kararın alındığını belirttiği anlar dikkat çekti. Pınar'ın konseyde yer almaması, "Pınar diskalifiye mi oldu?" sorularını akıllara getirdi.

Acun Ilıcalı o gece kırmızı takımı 'Acil Durum Konsey'ine çağırıyor ve olaya ilişkin düşüncelerini soruyor. Bu esnada Sema ve Pınar'ın konseyde yer almaması dikkat çekiyor.

SEDA GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Kavga sonrası dokunulmazlık oyunda Pınar ve Sema'nın olmayacağı Murat Ceylan tarafından açıklandı. Olayı öğrenen Seda ise gözyaşları içinde oyundan ayrılıyor.

SURVİVOR SEMA DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Fragmanın son kısmında ise Sema Aydemir'in tek başına ada konseyine çağrılıyor. Sema'nın gözyaşlarına boğulması ve gözünün altında tırnak izinin olması dikkat çekiyor. Acun Ilıcalı, Aydemir'e "Biz dün akşam yaşadıklarımıza şok geçirdik. Arkadaşlarımızla konuyu değerlendirdik ve sonrasında da bir kanaate ulaştık." ifadelerini kullanıyor.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Acun Ilıcalı Televizyon 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title