Haberler

Ronaldo'dan skandal hareket! Taraftarlara ne yaptı?

Güncelleme:

Suudi Arabistan Pro Lig ekipleri Al Hilal ile Al Nassr arasında oynanan hazırlık maçında ilginç bir olay yaşandı. Dün akşam oynanan hazırlık maçında Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal'e 2-0 yenilen Al-Nassr'ın yıldızı Cristiano Ronaldo, maç sonu önüne atılan Al Hilal formasını şortunun içine soktuktan sonra taraftara geri attı.

Suudi Arabistan Pro Lig ekipleri Al Hilal ile Al Nassr hazırlık maçında karşılaştı. Teknik direktörlüğünü Jorge Jesus'un yaptığı Al Hilal mücadeleyi ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazandı. Ronaldo ne yaptı? Taraftarlara ne yaptı?

RONALDO NE YAPTI?

Maçın bitiminde ise beklenmedik bir olay meydana geldi. Bir Al Hilal taraftarı Al Nassr'ın yıldızı Ronaldo'ya Al Hilal'in formasını fırlattı. Önüne atılan formayı görünce çılgına dönen Ronaldo, formayı şortunun içine soktuktan sonra taraftara geri fırlattı. Milyonlarca hayranı olan yıldız futbolcunun bu skandal hareketi mücadelenin önüne geçti. Ronaldo'nun bu davranışı futbolseverlerden büyük eleştiri aldı.

Ronaldo'dan skandal hareket! Taraftarlara ne yaptı?

Ronaldo'dan skandal hareket! Taraftarlara ne yaptı?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Suudi Arabistan Pro Lig Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan Jorge Jesus Al Nassr Al Hilal 3.Sayfa Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title