Haberler

Okul tatili uzadı mı? Yarıyıl tatili ne zaman bitiyor? Yarıyıl tatili uzatıldı mı?

İlkokul, ortaokul ve liselerde hafta sonları ile beraber toplamda 15 günlük bir eğitim arası verildi. Böylece ilk dönemin yorgunluğu bu tatille atılacak. Artan omicron vakaları ve kar tatilleri sonrası Okul tatili uzadı mı? Yarıyıl tatili uzatıldı mı? sorularının yanıtı merak edilmekte. Peki, bu sene 15 tatil ne zaman bitiyor, uzatılacak mı? 15 tatil ne zaman bitiyor, sömestr tatili kaç gün uzatıldı mı?

Okul tatili uzadı mı, yarıyıl tatili uzatıldı mı sorularının yanıtı merak edildi. Bilindiği üzere 2021-2022 yılına ilişkin önemli günlerin süreçleriyle ilgili bilgi yeni dönem başında MEB takvimi ile duyurulmuştu. 15 tatil ne zaman bitiyor, sömestr tatili kaç gün uzatıldı mı?

YARIYIL TATİLİ UZATILDI MI?

2021 - 2022 Eğitim öğretim dönemi için yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) takvimine göre okullar 24 Ocak günü kapanacak ve 4 Şubat günü açılacak. Kar yağışının etkisiyle 15 tatilin uzatılmayacağı, 15 tatilin 6 Şubat Pazar gecesi sona ereceği ve öğrencilerin 7 Şubat Pazaretsi günü dersliklere geri döneceği açıklandı.

MEB'in Twitter hesabından yapılan açıklamada "Yarıyıl tatili 24 Ocak-4 Şubat, 2. dönem ara tatili 11-15 Nisan, Karneler 17 Haziran 2022'de dağıtılacak." denildi.

Buna göre ilk dönem ara tatili 15-19 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

*Yarıyıl tatili 24 Ocak 4 Şubat tarihleri arasına denk gelecek.

*İkinci dönem ara tatili ise 11-15 Nisan 2022 tarihlerinde olacak.

*Son olarak yıl sonu karneleri ise 17 Haziran 2022'de alınacak.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Ara tatil Tatil Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title