Haberler

    Netkoza.net Türkiye'nin Yazılım Devlerinden Birisi Olma Yolunda İlerliyor

    1992 yılında bu yana dış ticarete dönük yazılım çalışmaları üzerinde önemli başarılar elde ederek bugünlere ulaşan Şahin Ciner yönetimindeki kurum, yoluna 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren Netkoza.net Bilgisayar Yazılım ve Eğitim Hizmetleri adı ile devam etme kararı aldı.

    1992 yılında bu yana dış ticarete dönük yazılım çalışmaları üzerinde önemli başarılar elde ederek bugünlere ulaşan Şahin Ciner yönetimindeki kurum, yoluna 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren Netkoza.net Bilgisayar Yazılım ve Eğitim Hizmetleri adı ile devam etme kararı aldı.

    Vakıflaşma süreci başlıyor!

    26 yıldır yazılım alanında önemli başarılara imza atan Netkoza.net Bilgisayar Yazılım ve Eğitim Hizmetleri, üniversitelere bağlı  150'yi aşkın  'Gümrük, Dış Ticaret ve Lojistik Meslek Yüksek Okulları' ile bağ kurarak ortak projeler gerçekleştirmeye devam etmektedir. Böylelikle ara personel yetiştiren bu okullar gerçek zamanlı bir dış ticaret sistemi simülasyonuna kavuşmuş olmaktadırlar.

    Yapmış olduğu bu çalışmaları bir vakıf çatısı altında toplamayı ve daha da ilerletmeyi hedefleyen kurum, vakıf çalışmalarının startını da vermeye hazırlanıyor.

    Yakın geçmişte de farklı konularda ileri çözümler üreten şirket web tabanlı projelerde dünya çapında ürünler üretmektedir: Bunların arasında 17 ülkeye yazılım ihracatı yapılan Nettower uzaktan yönetim sistemi, sosyal medya alanında gerçek kimlikli paylaşım özelliği ile öne çıkmış olan "Takiplen", anket dünyasına farklı bir bakış getiren online, güvenli ve hızlı anket çözümü ile "Anketlen" sayılabilir. Oluşturulan her türlü eserin anında ve kolay şekilde sahiplenilmesi için ekonomik çözümler sunan "Sahiplen" bunlardan en önemli birkaçıdır.

    Kendi ana konusu olan dış ticarette ise 26 yıllık tecrübesi ile gelişen teknolojiyi çok yakından takip ederek Türkiye'de Vargonen, dünyada ise Amazon AWS ve Cloudflare gibi konusunda en ileri kurumlarla işbirliğine giderek dünya çapında bir altyapı kurarak hızlı, kolay ve her yerden her an kullanılabilecek şekilde bir sistem oluşturmuştur. Bu oluşturduğu yeni yapıyı da yine yakın zamanda tüm dış ticaret unsurlarının hizmetine sunmuştur.

    Dış Ticaret firmaları Netkoza.net web sayfasından birkaç dakika içinde kendi sunucularını ücret ödemeden oluşturup sistemi inceleyip, beyanlarını gönderebiliyorlar. Kurum ayrıca eğitim alanında öğrenci bursu veren firmalara ücretsiz program desteği vererek yeni bir seferberliğe öncülük ediyor.

    Kaynak: Projemlak / Emlak

    Bilgisayar Türkiye Emlak Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title