Haberler

Kopenhag'a 1-0 yenilen Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nden elendi

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun son haftasında Galatasaray, deplasmanda Kopenhag'a 1-0 yenildi ve Devler Ligi'ne veda etti. Grubunu 3. bitiren sarı kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. hafta maçında deplasmanda Danimarka'nın Kopenhag ekibiyle karşı karşıya karşıya geldi.

İLK YARIDA GOL ÇIKMADI

Tempo seviyesi yüksek maçın ilk yarısında gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

Kopenhag'a 1-0 yenilen Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nden elendi

LERAGER PERDEYİ AÇTI

58'de sol kanattan hızlı gelen Kopenhag'da Diogo Goncalves'in sol kanattan pasında Lerager kale önünde tek vuruşla topu ağlara yolladı. Maçta başka gol olmadı ve Galatasaray Devler Ligi'ne veda etti.

Kopenhag'a 1-0 yenilen Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nden elendi

MANU YENİLDİ

Bu sonucun ardından Galatasaray 5 puanda kaldı. Kopenhag 8 puana yükseldi. Grubun diğer karşılaşmasında ise Bayern Münih, Manchester United'ı 71. dakikada Kingsley Coman'ın attığı 70. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.

ASLAN YOLUNA AVRUPA LİGİ'NDEN DEVAM EDECEK

Galatasaray, Manchester United'ın sahasında Bayern Münih'e 1-0 kaybetmesiyle grubu 3. sırada tamamladı. Sarı-kırmızılı takım yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

A GRUBU'NDA PUAN DURUMU

  • 1-Bayern Münih: 16 puan
  • 2-Kopenhag: 8 puan
  • 3-Galatasaray: 5 puan
  • 4-Manchester United: 4 puan
Kaynak: Haberler.com / Futbol

Galatasaray Kopenhag Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Şükrü Polat:

Onana olmasaydı olmazdınız. Yatın kalkın Onanaya dua edin. Sayesinde 3.bitirdiniz

43
65
yanıtYanıtla
Fatih Karapinar:

Avrupanin 3.Liginde oynayan temsilcilerimiz gibi ne 6-1 yenildik ne de 0-5. Süper Kupayida alacagiz sampiyon da olacagiz. Daha ne isteyelim. Biz takimimizdan memnunuz ve gururluyuz.

yanıt69
yanıt68
Şükrü Polat:

Fatih Karapinar Kesinlikle alırsınız şüphemiz yok. Süper kupa Finalinde de Kastamonuspor veya Keçiörengücü olur

yanıt5
yanıt5
Erdoğan Karacaoğlan:

ZaHA ve tete olmasa rahat elerdik.sola kerem sağa ziyeç ortada mertens ideal kadro.en kötüsü tete oyun donup kalıyo

79
17
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

Uefa'dan devam etmek daha iyi.. disiplini bozmazsak yarı finali görürüz diye düşünüyorum.

12
13
yanıtYanıtla
Hakan:

Bazı gereksiz takım taraftarları GALATASARAY’ın bu sene Avrupa’da kupa alabileceğine hiç mi hiç ihtimal vermiyor lakin, biz onlar gibi boş boş konuşmayız, bizim Avrupa’da yaptıklarımızın kanıtı müzemizde saklıdır. Arzu ederlerse, kıskanmamak koşuluyla müzemize gelip bu kupaları görebilirler…

4
4
yanıtYanıtla
Şükrü Polat:

Kırmıştınız evet hatırladık.

yanıt1
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title