Haberler

Kocaeli Valiliği, tramvay yolunda yaşanan olayla ilgili tahkikat başlattı

Güncelleme:

Kocaeli Valiliği, tramvay yolunda yürüyen iki kişiye yapılan uyarı sonrasında yaşanan olayla ilgili tahkikat başlattığını bildirdi. Olayın sosyal medyada yayınlanan görüntüleri incelenirken, şahıslardan birinin trafik polisine mukavemet, tehdit ve hakarette bulunduğu ve hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi.

Kocaeli Valiliği, trafik polisinin tramvay yolunda yürüyen iki kişiye yaptığı uyarı sonrasında yaşananlarla ilgili tahkikat başlatıldığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, İzmit Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı'nda tramvay yolunda yürüyen iki kişiye kazaya sebebiyet vermemeleri için yapılan uyarı sonrası yaşanan olayla ilgili sosyal medyada yayınlanan görüntülerin incelendiği belirtildi.

Şahıslardan M.E.Ü'nün, trafik polisine "mukavemet, tehdit ve hakarette bulunması" üzerine olay yerine sevk edilen görevlilerce yakalandığı ve hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada zanlı M.E.Ü'nün, "konut dokunulmazlığının ihlali, taksirle yaralama, çocuğun kaçırılması ve alıkoyma, çocuğun cinsel istismarı, tehdit, kişilerin huzur ve sükununu bozma, müstehcenlik, hakaret, uyuşturucu madde bulundurmak, aile içi ve kadına karşı şiddet vb." suçlardan 16 ayrı kaydının bulunduğunun tespit edildiği ve konuyla ilgili tahkikat başlatıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kocaeli Valiliği Kocaeli Trafik Hukuk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title