Haberler

İzmir'de PKK/KCK, MLKP ve TKP/ML'ye yönelik terör operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı

Güncelleme:

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından verilen talimatla gerçekleştirilen operasyonda, PKK/KCK, MLKP ve TKP/ML terör örgütlerine mensup olduğu tespit edilen 9 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında sosyal medya hesaplarından terör örgütü propagandası yapan ve örgüt mensuplarına para yatırdığı belirlenen kişilerin yanı sıra, terör örgütü ve mensuplarını öven paylaşımlar yapan 3 kişi de yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri devam ediyor.

İzmir'de, PKK/KCK, MLKP ve TKP/ML'ye yönelik terör operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, PKK/KCK, MLKP ve TKP/ML terör örgütlerine yönelik yeni bir operasyonun talimatını verdi. Harekete geçen İzmir polisi, PKK/KCK silahlı terör örgütüne baskında; sosyal medya hesaplarından terör örgütü propagandası yapan, cezaevinde yatan örgüt mensuplarına para yatırdığı tespit edilen 6 kişiyi gözaltına aldı. Aramalarda ise dijital materyallere el konuldu.

MLKP ve TKP/ML silahlı terör örgütüne yönelik operasyonda da, sosyal medya hesaplarından terör örgütü ve mensuplarını övücü nitelikte paylaşım yaptığı tespit edilen 3 kişi yakalandı.

Gözaltına alınan toplam 9 kişinin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Başsavcılığı Sosyal Medya Operasyon İzmir Kck PKK Güvenlik İzmir Terör Gözaltı Operasyon 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title