Haberler

Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın Halk Buluşmaları Düzenliyor

Güncelleme:

Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, halk buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Yalçın, belediyede düzenlenen halk günü buluşmasında vatandaşları dinledi ve sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçe halkına hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti. Ayrıca Güdül'ün turistleri misafir etmeye devam ettiğini ve ilçenin huzurun adresi olduğunu vurguladı. Beypazarı Belediyesi ise park ve yeşil alanlarda temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, halk buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Yalçın, yaptığı açıklamada, belediyede düzenlenen halk günü buluşmasında, vatandaşları dinlemeye devam ettiklerini belirtti.

Pazar ve çarşı ziyaretlerinde de vatandaşlarla sohbet ettiklerini aktaran Yalçın, "Bunu kendimize şiar edindik ve bunu sürdüreceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışı içinde ilçe halkına hizmet etmeye çalıştık ve çalışıyoruz." dedi.

Yalçın, Başkentin "sakin" şehri Güdül'de turistleri misafir etmeye devam ettiklerine değinerek, "Güdül ilçemiz, Başkentin ilk ve tek sakin şehridir. Vatandaşlar buraya dinlenmeye geliyor. Huzurun adresi Güdül'dür. Güdül misafirperverliğiyle, vatandaşlarımızı karşılıyoruz. İlçede huzurlu bir gün geçirmelerine vesile oluyoruz." ifadelerini kullandı.

- Beypazarı'nda çevre temizliği

Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park ve yeşil alanlarda temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Yeşil alanlarda ve yol kenarlarında ot temizliği yapan ekipler, çevre düzenlemesi çalışmalarına da devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Muzaffer Yalçın Beypazarı Misafir Güdül Belediye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title