Haberler

Gaziantep Valiliği: İddialar Gerçeği Yansıtmıyor

Güncelleme:

Gaziantep Valiliği, sosyal medyada iki çocuğun evlendirildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Yapılan incelemede görüntülerin yurt dışında daha önce yapılan bir düğünle ilgili olduğu ve ülkemizle herhangi bir bağlantısının olmadığı belirlendi.

Gaziantep Valiliği, bazı sosyal medya hesaplarında iki çocuğun evlendirildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Valiliğin X sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntüler üzerine inceleme başlatıldığı belirtildi.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Sosyal medyada bazı hesaplardan 8 yaşında iki çocuğun evlendirildiği düğün görüntüleri paylaşılmış, görüntülerin Gaziantep'te yapılan bir düğünde çekildiği iddia edilmiştir. Yapılan incelemede bahse konu görüntülerin yurt dışında daha önce yapılan bir düğünle ilgili 2023 yılında paylaşıldığı, görüntülerin başka ülke vatandaşlarına ait olduğu, ülkemizle herhangi bir bağlantısının olmadığı anlaşılmıştır."

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Valiliği Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title