Haberler

Friends dizsinin 25. yılına Google'dan özel sürpriz! Friends konusu ve oyuncuları

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran Friends, David Crane ve Marta Kauffman tarafından yaratılan sitcom dizidir. 22 Eylül 1994 yılında NBC'de yayımlanmaya başlayan Friends dizisi final bölümünün izlenme oranıyla rekor kırmıştı. Friends kaç bölüm, ne zaman oynadı?

Friends dizisi 25 yaşında! Manhattan'da yaşayan bir grup arkadaşın hayatlarının ele alındığı dizi televizyon tarihinin en uzun soluklu dizileri arasına girdi. Google'da bu kadar popüler olan diziyi unutmadı ve aramalarda Friends karakterlerine özgü bazı eklemeler yaptı.

Altı kişilik bir arkadaş grubu ele alan dizinin final bölümü tam 52.5 milyon insan tarafından izlendi. Böylelikle Friends, 'en iyi komedi dizisi' olarak birçok ödülle bu başarısını taçlandırdı.

DİZİNİN KONUSU

Dizide 3'ü kadın, 3'ü erkek 6 farklı karakter bulunuyor ve New York'ta yaşayan ve hepsi farklı hayatların peşinden koşan bu karakterlerin başından geçen eğlenceli, duygusal ve kimi zaman da romantik olaylar konu ediniliyor. Karakterlerin her bölüm başka karakterler ile etkileşiminin yanı sıra, kendi aralarında da zaman zaman romantik ilişkiler ortaya çıkıyor, bazen bitiyor ve bazen tekrardan devam ediyor.

OYUNCU KADROSU

NBC'de 10 sezon boyunca sevenleriyle buluşan Friends'in oyuncu kadrosunda: David Schwimmer -Ross Geller, Lisa Kudrow - Phoebe Buffay, Jennifer Aniston - Rachel Green, Matthew Perry - Chandler Bing - Courteney Cox - Monica Geller, Matt LeBlanc - Joey Tribbiani isimler yer alıyor.

GOOGLE FRİENDS'İN DOĞUM GÜNÜNÜ UNUTMADI!

Friends hayranlarını mutlu edecek sürpriz Google'dan geldi ve dev arama motoru, dizinin karakterlerine uygun birkaç ayrıntıyı kendi üslubuyla kullanıcılarla paylaştı.

Ross Geller: Google'a Ross Geller yazıldığında çıkan sonuç ekranının sağ tarafında yer alan ve karakterle ilgili bilgilerin bulunduğu kutucukta bir koltuk simgesi yer alıyor. Bu koltuğa tıklayınca karakterin "pivot" diyerek bağırdığını ve ekranın sağa doğru döndüğü görülürken, tekrar basınca karakter, daha yüksek sesle bağırarak ekran bu sefer sol tarafa doğru yatıyor. Bu koltuğa iki kere daha tıklayın "easter egg"ler ortaya çıkıyor.

Friends dizsinin 25. yılına Google'dan özel sürpriz! Friends konusu ve oyuncuları

Rachel Green: Jennifer Aniston'ın canlandırdığı Rachel Green karakteri Google'da aratıldığında karakterin ikonik saç modelinin olduğu bir vektör ekrana yansıyor. Bu ikona tıklayınca, Google Görseller'de "The Rachel" arama sonuçlarına yönleniyor.

Friends dizsinin 25. yılına Google'dan özel sürpriz! Friends konusu ve oyuncuları

Joey Tribbiani: Arama kısmına Joey Tribbiani'yi yazıp sağ köşede çıkan pizza dilimi simgesine tıklandığında ekranda bir anda çeşitli yiyecekler çıkıyor. Karakterin "Joey doesn't share food" (Joey, yemeğini paylaşmaz) dediği duyuluyor.

Friends dizsinin 25. yılına Google'dan özel sürpriz! Friends konusu ve oyuncuları

Phoebe Buffay: Lisa Kudrow'un canlandırdığı Phoebe Buffay'in adı aramaya yazdığında aynı yerde ufak bir gitar ikonu yer alıyor. Bu ikona tıklandığında karakterin söylediği "Smelly Cat" şarkısı duyuluyor ve aynı zamanda ekranın altında koku yayan bir kedi geziyor.

Friends dizsinin 25. yılına Google'dan özel sürpriz! Friends konusu ve oyuncuları

Chandler Bing: Matthew Perry'nin hayat verdiği Chandler Bing aratıldığında karakterle özdeşleşmiş olan televizyon koltuğu görülüyor. Bu koltuğa tıklandığında bir ördek ve bir civciv ekranda beliriyor. Koltuğa tekrar tıklandığında ekrandan yok oluyor.

Friends dizsinin 25. yılına Google'dan özel sürpriz! Friends konusu ve oyuncuları

Monica Geller: Courtney Cox tarafından canlandırılan Monica Geller'ın adını Google'a yazarsanız bir temizlik kovasının belirdiğini göreceksiniz. Bu kovaya tıklarsanız karakterin isminin daha da parladığını göreceksiniz. Courtney Cox'ın canlandırdığı Monica Geller'ın adı Google'a yazıldığında bir temizlik kovası ortaya çıkıyor. Bu kovaya tıklayanlar karakterin isminin daha da parladığını görecek.

Friends dizsinin 25. yılına Google'dan özel sürpriz! Friends konusu ve oyuncuları

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Friends Dizisi Manhattan New York Google Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title