Haberler

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı şifresiz mi?

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ve Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Maç 03 Nisan Çarşamba günü saat 20:30'da başlayacak. Müsabaka, İstanbul'daki Ülker FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Stadyumu'nda oynanacak. Maçı canlı izlemek isteyenler için Bein Sports 1 ve beIN Sports Tod TV kanalları üzerinden yayınlanacak. Maçın yayını şifreli olacak.

Trendyol Süper Lig maçı heyecanla beklenen müsabakada Fenerbahçe-Adana Demirsporkarşı karşıya gelecek. Sporseverlerin merakla beklediği maç öncesi Fenerbahçe-Adana Demirspormaçı şifresiz mi? Fenerbahçe-Adana Demirspormaçı hakemi kim? Fenerbahçe-Adana Demirspormaçı ne zaman, hangi kanalda sorularının yanıtları araştırıldı. Fenerbahçe-Adana Demirspormaçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Adana Demirspormaçı şifresiz mi? Detaylar haberimizdedir…

03-04-2024 FENERBAHÇE VS ADANA DEMİRSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasındaki Trendyol Süper Lig maçı, Bein Sports 1, beIN Sports Tod TV kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

FENERBAHÇE-ADANA DEMİRSPOR MAÇI BEIN SPORTS 1 CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN FREKANS VE PLATFORM BİLGİLERİ

Bein Sports 1, Digiturk 77, Kablo TV 232 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

FENERBAHÇE-ADANA DEMİRSPOR MAÇI BEIN SPORTS TOD TV CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN FREKANS VE PLATFORM BİLGİLERİ

beIN Sports Tod TV, numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

FENERBAHÇE-ADANA DEMİRSPOR MAÇI HANGİ GÜN?

Fenerbahçe-Adana Demirspor Maçı, 03 Nisan Çarşamba günü oynanacak.

FENERBAHÇE-ADANA DEMİRSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe-Adana Demirspor Maçı, saat 20:30 başlayacak.

FENERBAHÇE-ADANA DEMİRSPOR MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Fenerbahçe ve Adana Demirspor, karşı karşıya geleceği Trendyol Süper Lig maçı, İstanbul'da, Ülker FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Stadyumu'nda oynanacak.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Trendyol Süper Lig Şükrü Saraçoğlu Adana Demirspor Bein Sports Fenerbahçe İstanbul Trendyol TOD TV Adana Spor beIN Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title