Haberler

Fatih Çıtlak kimdir? Fatih Çıtlak kaç yaşında, nereli? Fatih Çıtlak hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Sohbet programlarında yaptığı açıklamalarla dini konularda vatandaşları aydınlatan Fatih Çıtlak khakkında araştırmalar yapılıyor. Peki, Fatih Çıtlak kaç yaşında, nereli? Fatih Çıtlak kimdir?

Dini konularda verdiği sohbetlerle önemli konulara açıklık getiren Fatih Çıtlak katıldığı programlarda izleyicilerin ilgi odağı oluyor. Peki, Fatih Çıtlak kimdir? Fatih Çıtlak kaç yaşında, nereli? İşte, Fatih Çıtlak hayatı ve biyografisi!

FATİH ÇITLAK KİMDİR?

Doğum tarihi : 1967

Kaç yaşında: 54yaşında

Nereli : İstanbul

Eğitim : Marmara Üniversitesi

Çıtlak, 1967 yılında İstanbul'da dünyaya geldi ve Fatih İmam Hatip Lisesindeki eğitiminin ardından Marmara Üniversitesi Türkoloji Bölümü'nde Arapça ve İslâmî ilimler alanında eğitimini tamamladı.

Marmara Üniversitesi Türkoloji Bölümünden mezun olan yazar Arapça ve İslami İlimler eğitimi almıştır. Üniversite hayatından sonra İstanbul'da tarihi Türk müziği topluluğunda misafir sanatçı olarak bulunmuştur. İstanbul Bilim Sanat Eğitim ve Kültür Derneği kurucularından birisidir. Bunların yanı sıra çok sayıda dergiye makale vermiş ve çok sayıda konferansta yer almıştır.

İslam tarihi ve tasavvuf konularında birçok radyo ve televizyon programı hazırlayıp sunan Çıtlak, konuşmacı olarak sempozyum, panel ve konferanslarda yer aldı. Kültür Bakanlığı'na bağlı İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğunda misafir sanatçı ve semazen olarak ülke içinde ve dışında sayısız etkinlikte bulundu.

MEHMET FATİH ÇITLAK KİTAPLARI

2012 – Huzur Defteri

2011 – Aşkın Bir Noktası

2011 – Nur Kandili

2011 – Mesnevi Şerhi

2011 – Padişah-Cariye Kıssası

2010 – 40 Mektup

2010 – 18 Beyit – Dinle

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Marmara Üniversitesi İstanbul Fatih Dini Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title