Haberler

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ | SSK, Bağ-Kur emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yapılacak?

Güncelleme:

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ | SSK, Bağ-Kur emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yapılacak? SSK ve Bağ-Kur emeklileri için bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belirlendi. Emeklilerin merakla beklediği bayram ikramiyelerinin ne zaman yatırılacağına dair detaylar açıklandı. Bu ödemelerin emeklilere ne zaman ve nasıl yapılacağına dair tüm bilgiler duyuruldu.

Bu yıl, emeklilere yönelik bayram ikramiyesinde yapılan %50'lik zam sonrasında, ödemeler 3 bin TL'ye yükseltilmişti. Ramazan ve Kurban Bayramı öncesindeki heyecanla beklenen bu ödemeler, 2 Nisan itibariyle banka hesaplarına yatırılmaya başlandı. SSK ve Bağ-kur emeklileri, ödemelerin yapılacağı tarihleri merakla beklerken, bu süreçte gözler ödeme takvimine çevrildi. EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ | SSK, Bağ-Kur emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yapılacak? İşte merak edilenler...

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN VERİLECEK?

SSK ve Bağ-Kur emeklileri için bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belirlendi. SSK'dan maaş alan 17-18'inde maaş alan emeklilerin bayram ikramiyeleri 2 Nisan tarihinde hesaplarına yatırıldı. SSK'dan 19-20-21 ve 22'sinde maaş alan emeklilerin bayram ikramiyeleri ise 3 Nisan tarihinde ödenecek. Son olarak, SSK'dan 23-24-25-26'sında maaş alan emeklilerin bayram ikramiyeleri 4 Nisan tarihinde hesaplarına yatırılacak.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ | SSK, Bağ-Kur emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yapılacak?

BAĞ-KUR EMEKLİLERİ İÇİN ÖDEME TARİHİ

Bağ-Kur'dan maaş alan emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri 5 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek. Emekli Sandığı'ndan 1-2'sinde aylık alanların bayram ikramiyeleri ise 2 Nisan tarihinde hesaplarına yatırıldı. 3-4-5'inde maaş alan emeklilerin ikramiyeleri ise 3-5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatmış olacak. Bu süreçte emeklilerin bayram öncesi maddi olarak rahatlaması bekleniyor.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ | SSK, Bağ-Kur emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yapılacak?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bayram İkramiyesi Bağ Kur Ssk 3.Sayfa Gündem Finans Yaşam Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title