Haberler

Dolar TL kaç oldu? Dolar, Euro yükseldi mi? Dolar rekor kırdı mı?

TCMB'nin faiz kararı öncesi 23,54 TL'den işlem gören doların son dakika durumu merak ediliyor. Dolar TL kaç oldu? Dolar, Euro yükseldi mi? Dolar/TL, saat 14.36 itibarıyla ise 24,12 seviyesinden işlem görüyor. Merkez Bankası, 27 ay sonra ilk kez faiz artırarak indirim sürecini sonlandırdı.

Dolar TL kaç oldu? Dolar, Euro yükseldi mi?Dolar ne oldu, sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı öncesi, sabah saatlerinde dolar 23,54 TL seviyesinde işlem görüyordu. Ancak faizin yüzde 15 seviyesine yükseltilmesi sonrasında dolar/TL kuru 23,67 lira seviyesine yükseldi. Saat 14.36 itibarıyla ise dolar/TL kuru 24,12seviyesinden işlem görmekte.

DOLAR NE OLDU? DOLAR KAÇ OLDU?

TCMB'nin faiz kararı öncesi sabah saatlerinde 23,54 TL'den işlem gören dolar, faizin yüzde 15 seviyesine yükseltilmesi sonrasında 23,67 lira seviyesini gördü. Dolar/TL, saat 14.25 itibarıyla ise 24,12 seviyesinden işlem görüyor.

27 AY SONRA İLK ARTIŞ

Merkez Bankası böylece 27 ay sonra ilk kez faiz artırmış oldu. Merkez Bankası, faizde yukarı yönlü adım atarak indirim sürecini sonlandırdı. Merkez, bundan önceki en yüksek politika faizi artışını Mayıs 2018'de 8,5 puanla yapmıştı.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Merkez Bankası TCMB Gündem Ekonomi Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7 Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title