Haberler

Arka Sokaklar CANLI izle! Kanal D Arka Sokaklar 623. yeni bölüm canlı izle! Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak? Kanal D canlı izleme linki!

Güncelleme:

Arka Sokaklar canlı izle! Arka Sokaklar yeni bölüm bugün Kanal D'de yayınlanacak. Arka Sokaklar 623. bölüm canlı izle! Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak? Kanal D Arka Sokaklar canlı izle! Cuma günü Kanal D yayın akışında neler var? Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak? Arka Sokaklar yeni bölüm canlı olarak izle! Arka Sokaklar son bölümde neler oldu? Arka Sokaklar Kanal D'de canlı izle! Kanal D canlı izle linki haberimizde...

Arka Sokaklar canlı izle linki araştırılıyor. Kanal D'nin yeni dizisi Arka Sokaklar canlı izle! Arka Sokaklar konusu ve oyuncuları çok beğenildi. Arka Sokaklar 623. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak? Arka Sokaklar konusu ne? Arka Sokaklar oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar canlı izle! Kanal D Arka Sokaklar 623. yeni bölüm canlı izle! Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak? Kanal D canlı izle linki haberimizde...

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Savcı, Mazlum'un ölümünden Mesut'u sorumlu tutuyor!

Mazlum'un ölümü başta Mesut olmak üzere sevenlerini yasa boğar. Savcı ise, ölümün suçunu Mesut'a yıkar. Bu sırada ekip, aşiret lideri Seyit'in peşine düşer. Hem Mazlum'un öcünü almak, hem de organize suç şebekesini çökertmek için operasyonlarını sıklaştırır. Seyit se boş durmaz ve bombalı eylemleriyle acı üzerine acı yıkmaya devam eder.

ARKA SOKAKLAR CANLI İZLE

Arka Sokaklar canlı izlemek için ARKA SOKAKLAR CANLI İZLE'ye tıklayınız.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cemal'e kurulan kumpas, ekibi savcı ile karşı karşıya getiriyor!

Poyraz'ın öldüğü Gazi'nin yeri basın mensupları ve polislerle dolmuştur. Olay anında yaralanan Mazlum ise, hastaneye kaldırılır. Savcı Yavuz'un, Mazlum hakkında tutuklanma kararı istemesi ekibimizin elini kolunu bağlayacaktır.

Başta Ezgi olmak üzere, bütün ekibimiz Cemal'i aklamak için elinden geleni yapar. Bu sırada ekibimizin bulduğu bir kamera görüntüsü, Cemal'in başına gelen kumpas ile Seyit Usmanoğlu'nu ilişkilendirecektir.

Nazike'nin mahalleden arkadaşı Meral, internet üzerinden İrfan isimli, kendisinden oldukça genç bir adamla tanışmıştır. Her şey yolunda gitmektedir ta ki Asya isimli bir kadın elinde silahıyla kapıya dayanana kadar… Asya'nın derdini öğrenen Meral'in dünyası başına yıkılacaktır.

ARKA SOKAKLAR KONUSU NE?

Dizide, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları anlatılmaktadır. Ekip, görevleri sırasında değişik ve çeşitli insan hikâyeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikâyelere, meslek yıllarının tecrübesi ve babalığıyla yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren İstanbul Emniyet Müdürü Rıza Baba olur.

ARKA SOKAKLAR OYUNCU KADROSU

Ana karakterler

  • Rıza Soylu (Zafer Ergin), 4. Sınıf Emniyet Müdürü'dür. Asayiş Özel Ekip'in kurucusudur.
  • Mesut Güneri (Şevket Çoruh), ekibe ilk gelen Özel Harekât kökenli komiserdir.
  • Hüsnü Çoban (Özgür Ozan), ekibe ilk dâhil olanlardandır. Başkomiserdir.
  • Engin Balkan (İlker İnanoğlu), 3. Sınıf Emniyet Müdürü'dür.
  • Selin Demirci (Oya Okar), Daha önce Narkotik Şube'de çalışmış başarılı bir komiserdir.
  • Hakan Çınar (Ozan Çobanoğlu), Daha önce TEM Şube'de çalışmış başarılı bir komiserdir.
  • Cemal Şahin (Yiğitcan Ergin), Komiser yardımcısıdır.
  • Ezgi Vural (Ela Yörüklü), Komiser yardımcısıdır.
  • Arda Atik (Tunç Oğuz), Komiser yardımcısıdır.
  • Emre Gürbüz (Oğuz Peçe), Komiser yardımcısıdır.
  • Aslı Atalay (Deniz Çatalbaş), Komiser yardımcısıdır.

Yardımcı karakterler

  • Nazike Çekmen (Nazlı Tosunoğlu), Suat'ın teyzesidir.
  • Tunç Güneri (Kerimhan Duman), Mesut'un oğludur.
  • Metin Çoban (Furkan Göksel), Hüsnü'nün en büyük oğludur.
  • Şule Çoban (Ecem Öz), Hüsnü'nün en küçük kızıdır.
  • Ayla Soylu (Hülya Kalebayır), Rıza Baba'nın eşidir.
  • Pınar Soylu (Elvan Dişli), Rıza Baba'nın kızıdır.
  • Başak Balkan (Perihan Ünlücan), Ekiple yolları kesişen bir avukat. Engin'in eşidir.
  • Sinem Yılmaz (Gizem Terzi), Ekibin teknik işlerinden sorumlu polis memuru.
  • Esra Çoban (Gaye Gürsel), Hüsnü'nün eşi.
Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Arka Sokaklar Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title