Haberler

Alphan Kolaşinliler kimdir? Memleket Partisi İzmir Gaziemir Belediye Başkan Adayı Alphan Kolaşinliler kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Memleket Partisi İzmir Gaziemir Belediye Başkan Adayı Alphan Kolaşinliler kaç yaşında, nereli? Memleket Partisi'nin İzmir Gaziemir Belediye Başkan Adayı Alphan Kolaşinliler hakkında merak edilenler. Kolaşinliler'in yaşı, nereli olduğu ve politik kariyeri hakkında bilgiler.

Siyasi arenada heyecan her geçen gün daha da artıyor. 31 Mart yerel seçimi için nefesler tutuldu. Bu süreçte en merak edilen konulardan biri de partilerin il ve ilçeler için belirlediği adaylar. Vatandaşlar, seçime giderken kendileri için en doğru kararı vermek üzere adayları araştırmaya devam ediyor. Memleket Partisi İzmir Gaziemir Belediye Başkan adayı ise Alphan Kolaşinliler. Alphan Kolaşinliler kimdir? Alphan Kolaşinlilernereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar…

ALPHAN KOLAŞİNLİLER KİMDİR?

Uluslararası ticaret uzmanı olan Alphan Kolaşinliler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Memleket Partisi İzmir Gaziemir Belediye Başkan adayıdır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gaziemir İzmir Gündem Yaşam Politika Haberler

500

Yorumlar (1)

SNN Dış Ticaret Muhasebe:

soy adının anlamı nedir. kaç yaşındadır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title