Haberler

Abdullah Avcı neden istifa etti? Trabzonspor'un yeni hocası kim olacak?

Güncelleme:

Süper Lig'in ilk yarısında istediği ivmeyi yakalayamayan Trabzonspor'da, deplasmanda üst üste alınan farklı mağlubiyetler kriz boyutuna ulaştı. Geçtiğimiz günlerde istifasını duyuran Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun ardından bir istifa da teknik direktör Abdullah Avcı'dan geldi. Futbol dünyasına damgasını vuran bu gelişmelerin ardından futbolseverler Abdullah Avcı neden istifa etti? Trabzonspor'un yeni hocası kim olacak? Sorularının yanıtını araştırıyorlar. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Son şampiyon Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, 2.5 senedir devam ettiği görevinden istifa etti. Futbol dünyasına damgasını vuran bugelişme sonrası Abdullah Avcı istifa mı etti? Abdullah Avcı neden istifa etti gibi konuları futbolseverler tarafındanmerak edildi. Peki, Trabzonspor'un yeni hocası kim olacak? Abdullah avcı Trabzonspor'dan ayrıldı mı? Detaylar haberimizde...

ABDULLAH AVCI TRABZONSPOR'DAN NEDEN AYRILDI?

Bordo-mavililerde Abdullah Avcı dönemi, salı günü akşam üzeri sona erdi. Son şampiyon Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, görevinden ayrıldı. Tecrübeli hoca, istifasının ardından sosyal medyada hesabından duygusal bir veda mesajı yayımladı. Abdullah Avcının veda paylaşımı şu şekilde:

"Bazen durmak gerekir. Derin bir nefes almak, çok fazla düşünmemek ve olacaklara güvenmek gerekir. Çok sevdiğim Trabzonspor'a ve bu güzel şehrin güzel insanlarına, hiç bir maddi talebim olmadan, koşulsuz, beklentisiz hoşçakal deme vakti geldi.

"Trabzonspor taraftarı coşkuludur. Beklentileri büyüktür. Hep kazanmak ister. Kaybetmeye tahammülü yoktur ve bütün bunlara hakkı vardır. Biz fırtınalı topraklara, bilerek geldik. Onlara çok uzun süre özlemini çektikleri bir şampiyonluğu yaşattığımız için gururluyum. Taraftara, şehrin güzel insanlarına, görevlilere, oyuncularıma, yönetim kurulundaki tüm özverili insanlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

"Buraya gelmeme, burada kalmama, hayatımın en güzel anılarını yaşamama vesile olan Sayın Ertuğrul Doğan'a ise apayrı bir şükran borcum var. Onu unutmayacağım. Hiç kimse unutmasın. Şampiyon Trabzonspor, geriye değil ileriye gitmeli. Bölünmemeli, birleşmeli. Kazandıklarını yitirmemeli ve çok güçlü bir yönetimle çok daha parlak günler görmeli. "Trabzon'u ve Trabzonspor'u seviyorum. Hakkınızı helal edin. "İfadelerine yer verdi.

TRABZONSPORUN YENİ HOCASI KİM OLACAK?

Deneyimli Teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayrılan Trabzonspor'da hoca arayışı devam ediyor. Başkan adayı Ertuğrul Doğan'ın, Avcı sonrasında görüşmeyi planladığı ilk isim Sergen Yalçın olacak. Eğer Yalçın ile anlaşma sağlanamazsa kulüp içerisinden birinin sezon sonuna kadar takımı çalıştırması bekleniyor.

Bordo Mavililerin diğer bir adayı ise Çağdaş Atan Şu anda Kayserisporu çalıştıran genç teknik adamın, düşük bütçelerle yakaladığı başarılar nedeniyle üst sıralarda yer aldığı öğrenilirken. Çağdaş Atanın Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Trabzonspor'un yeni teknik direktörünü kısa süre içerisde açıklaması bekleniliyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Abdullah Avcı Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Futbol Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title