Haberler

2024 Memur Zammı ne kadar olacak? 2024 Temmuz ayında enflasyon farkı ile memur zammı ne kadar olacak?

Güncelleme:

2024 Memur zammı ne kadar olacak? 2024 Temmuz ayında enflasyon farkı ile memur zammı ne kadar olacak? TÜİK tarafından duyurulacak olan enflasyon farkı, yeni haftanın önemli konuları arasında yer alıyor. Memur ve emekli maaşı zam oranları, vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat ayı enflasyon verilerini 4 Mart Pazartesi günü saat 10.00'da kamuoyu ile paylaşacak.

TÜİK enflasyon farkı, memurlar için belirleyici bir faktör oluyor. Memurlar, Şubat 2024 enflasyon verilerini merak ediyor.Bugün gerçekleştirilecek olan Kabine Toplantısıyla enflasyon rakamı da duyurulacak. Peki, 2024 Memur zammı ne kadar olacak? 2024 Temmuz ayında enflasyon farkı ile memur zammı ne kadar olacak? Detaylar haberimizde...

TÜİK ŞUBAT AYI ENFLASYON VERİSİ KAÇ OLDU?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) şubat ayı enflasyon verilerini açıkladı. TÜFE'deki değişim 2024 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 4,53, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 11,54, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 67,07 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 55,91 olarak gerçekleşti.

2024 Memur Zammı ne kadar olacak? 2024 Temmuz ayında enflasyon farkı ile memur zammı ne kadar olacak?

2024 MEMUR ZAMMI NE KADAR OLACAK?

Türkiye İstatistik Kurumu, Şubat ayı enflasyon rakamlarını bugün açıklanacak. Verilerin açıklanmasının ardından memur ve memur emekli maaşı zammı 2 aylık enflasyon farkı da netleşmiş olacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Türkiye İstatistik Kurumu Enflasyon farkı Memur zammı Memur Zam Gündem Gündem Finans Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title