Haberler

Xbox Game Pass, Microsoft'un beklediği kadar büyüme elde edemedi

Güncelleme:

Xbox Game Pass büyüyor fakat Microsoft'un beklediği kadar değil. Microsoft yıldan yıla %47 büyüme beklerken %37 büyüme ile karşılaştı.

Xbox Game Pass büyümeye devam ederken, yeni bir tahminle abone sayısı Haziran ayı itibariyle 20 milyon oldu. Microsoft, 30 Haziran'da sona eren 12 ayda Xbox Game Pass abonelerinin %37 oranında büyüdüğünü bir finansal belgede açıkladı. Hedef %48 büyüyemedi, bu yüzden Microsoft Game Pass ile ilgili olarak beklentileri karşılayamadı.

Analist Daniel Ahmad'a göre %37'lik büyüme Game Pass abonelerini 30 Haziran itibarıyla 20 milyon artıya sokacak ve bu rakam o zamandan beri kesinlikle artmış olacak.

Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız

Microsoft bunu yönetici ödemesiyle ilgili bir açıklamanın parçası olarak açıkladı. Microsoft CEO'su Satya Nadella'nın ödemesi kısmen Xbox Game Pass abone büyümesine dayanmaktadır.

Microsoft'un yayınladığı son resmi Game Pass abone sayısı Ocak ayında 18 milyondu. Take-Two'adn Strauss Zelnick, Game Pass'in şu anda 30 milyon üyesi olabileceğini tahmin etti, ancak Microsoft, Game Pass sayılarını ham veri açısından tartışmayacak.

This would put Game Pass subs around 20m as of June if going by the 37% YoY growth figure.

— Daniel Ahmad (@ZhugeEX)
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

xbox Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title