Haberler

Kitapseverler gençlik kampında buluştu

Güncelleme:

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesindeki ormanlık alanda düzenlenen "Kitapların Işığında Gençlik Kampı" etkinliğinde vatandaşlar, yakılan dev ateşin etrafında hem kitap okudu hem de canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesindeki ormanlık alanda düzenlenen "Kitapların Işığında Gençlik Kampı" etkinliğinde vatandaşlar, yakılan dev ateşin etrafında hem kitap okudu hem de canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Kırıkkale'nin Yahşihan İlçe Belediyesi tarafından "Kitapların Işığında Gençlik Kampı" etkinliği yapıldı. Bedesten köyündeki ormanlık arazide düzenlenen etkinliğe yüzlerce üniversite öğrencisi ve ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte kitap okuma, açık hava sineması, çekiliş, konser ve geleneksel oyunlar gibi çeşitli aktiviteler yapıldı. Havanın kararmasıyla da dev ateş yakıldı. Vatandaşlar, geceyi aydınlatan ateşin etrafında kitap okudu. Ardından canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Kimisi de ok atarak vakit geçirdi. Birçok vatandaş çadırda sabahladı.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bugün kitapların ışığında gençlik kampında Bedesten ve Hisar köyü ormanında kitap okuma etkinliği yaptık. Geçen yıl pandemiden dolayı yapamadığımız etkinliğimizi bugün hep beraber yapıyoruz. Bugün sahada bin 500'e yakın genç, çocuk, kadın, erkek, tüm konuklarımız var. İki tane yazarımız kitaplarını imzaladı. Aynı zamanda Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve klasik müzik dinlettik. Birazdan da kitapseverlerle birlikte film izleyeceğiz. Sabaha kadar buradayız. Sabahta tekrardan kitap okuma etkinliğimiz devam edecek" dedi.

Mutluluğunu dile getiren 10 yaşındaki Yağmur, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Burada çok eğleneceğimi düşünüyorum. Burada müzikler dinledik. Kitap okuduk. Çok güzeldi. Birazdan da sinema var. Bence çok eğleneceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Güzel vakit geçirmek için kapma geldiğini belirten 11 yaşındaki Can, "Kitap okuyarak, film seyrederek, çok güzel vakitler geçiriyoruz. Çekilişler oluyor. Başkanımıza da çok teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.

10 yaşındaki Çağan Rüştü ise "Çok eğlenceliydi müzikler dinledik. Kitaplar aldık kitabımı imzalattım. Bir tane çekilişten ödül kazandım. Birazdan da oturup film izleyeceğim" şeklinde konuştu. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırıkkale Hisarcık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title