Haberler

İzleyen dondu kaldı! Güzel sporcu Pamela, tarihin en kötü atlayışlarından birini yaptı

Güncelleme:

Kariyerindeki ilk Olimpiyat heyecanını yaşayan Kanadalı Pamela Ware, çok kötü bir atlayışa imza attı. Kanadalı dalgıç, atlama tahtasının ucundan hiç zıplamadan ve hareket yapmadan direkt suya daldı. Bu kötü atlayışa 0.0 puan verildi.

Atlamak için hazırlık yapan Ware, adımlarından sonra hareketlerini yapması beklenirken çok ilginç bir şey yaşandı. Kanadalı sporcu atlama tahtasının ucunda zıplamadan ve hareket yapmadan direkt olarak suya daldı.

Güzel sporcu Pamela Ware, Olimpiyatlar tarihinin en kötü atlayışlarından birini gerçekleştirdi

İLK ÖNCE YERE DEĞDİ

Kötü atlayışı gerçekleştiren Ware'nin önce ayakları suya değdi. Skorer'in aktardığı haberde; bu atlayış sonucunda Kanadalı sporcu 0.0 puan alabildi.

Güzel sporcu Pamela Ware, Olimpiyatlar tarihinin en kötü atlayışlarından birini gerçekleştirdi

SAKATLANMAKTAN KORKMUŞ

28 yaşında olan ve 2013 Dünya Su Sporları Şampiyonası'ndan da iki bronz madalyaya sahip olan Ware, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sakatlanmaktan korktuğum için böyle bir atlayış yaptım. Özür diliyorum" dedi.

Güzel sporcu Pamela Ware, Olimpiyatlar tarihinin en kötü atlayışlarından birini gerçekleştirdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Pamela Haberler

500

Yorumlar (4)

Doğrucu Davud:

O kadın (sporcu diyemiyorum) ülkesini rezil etme pahasına turistik geziye gitmiş. Onun için harcanan paraya yazık. El alemin sporcuları olimpiyatlarda hayatlarının performansını gösterirken bizimkiler normal performanslarını bile gösteremiyorlar. Bunun nedeninin mutlaka araştırılması lazım. İktidarın buna el atması lazım. Çünkü bu iktidarın görevi. Sonuçta ülkemizin prestiji söz konusu

5
35
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Birader kadın Kanada yı temsil ediyor. Türkiye değil. Aslında Ülkelerin bir önemi yok. Doğru, kadın yapamamış, fakat ben bilerek böyle birşey yapacağına inanmıyorum. Senin tutulduğun hiçbiryer yapamadığın an olmadı mı? Sağlık olsun.

yanıt1
yanıt1
Engin Özçelik:

söyle vatandaşı olduğun kanada iktidarına el atsın, sonuçta prestijin söz konusu :)) bize gelecek olursak her işimizi hallettik bi suya atlamada madalyamız eksik kaldı, gerçekten geceleri uyuyamıyorum bu sıkıntıdan. Milletvekillerimize iletelim kabine toplansın.

1
1
yanıtYanıtla
ferfer :

tarihin en kötü atlayışı değil atlamamış işte vazgeçmiş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title