Haberler

Günün Özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Günün tüm önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Başbakan Yıldırım'dan Macar mevkidaşına vize çağrısı

Başbakan Binali Yıldırım, vize muafiyeti konusunda Macaristan Başbakanı Orban'a çağrıda bulunarak, "Vizelerde sıkıntı var, Sayın Başbakan. Vizeleri iş adamlarından başlamak üzere biraz gevşetmemiz lazım" dedi.

---

TSK: 60 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bir hafta içinde, biri lider kadrosunda olmak üzere 60 teröristin etkisiz hale getirildiğini, operasyonlar esnasında 9 askerin şehit olduğunu, 8 askerin yaralandığını açıkladı.

---

Türkiye bugün yandı kavruldu

İstanbul - Türkiye son 10 yılın en sıcak günlerinden birini yaşadı.

---

Eylem hazırlığındaki 8 terörist yakalandı

Gaziantep - Gaziantep Valiliği PKK/KCK-PYD/YPG'ye yönelik operasyonda aralarında bombalı eylem hazırlığında olanların da bulunduğu 8 şüphelinin de gözaltına alındığı açıkladı. Operasyonda 146 kilogram patlayıcı ele geçirildi.

---

CHP'li vekil yürüyüşte kalp spazmı geçirdi

Sakarya – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul'a doğru yürüyüşü sırasında kalp spazmı geçiren CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, hastaneye kaldırıldı.

---

İstanbul'da toplu ulaşım ücretlerine zam geldi

İstanbul'da toplu ulaşım araçlarına yarından itibaren geçerli olacak şekilde zam yapıldı.

---

Potada dev işbirliği

Fenerbahçe ile Doğuş Grubu iş birliği anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşma sonucunda, Euroleague şampiyonu Fenerbahçe'nin ismi Fenerbahçe Doğuş oldu.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Binali Yıldırım Fenerbahçe İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title