Haberler

Güntekin Onay, Roma maçları için Trabzonspor'u uyardı

Güncelleme:

Ünlü spor sunucusu Güntekin Onay, Trabzonspor'un kendisine nazaran daha düşük kalitede olan Molde'den 4 gol yemesini eleştirdi, Roma maçları için uyardı. Onay, "Böylesine mütevazı bir rakip karşısında kalesinde 4 gol görmüş olması düşündürücü. Jose Mourinho'nun Roma'sı karşısında başarılı olmaları için daha üstün mücadele ve tempo şart" ifadelerini kullandı.

Güntekin Onay, Hürriyet'teki yazısında Trabzonspor'un Molde karşısında iki maçta ortaya koyduğu futbol ve yediği goler hakkında dikkat çekici yorumlar yaptı.

İşte Güntekin Onay'ın yorumu:

"KANATLARI KULLANAMAMAK EN NET EKSİK"

" Trabzonspor, dün Molde karşısında emniyetli bir oyun anlayışını tercih etti. İlk maçta ofansif olarak daha tempolu ve hareketli görünen temcilcimiz dün akşam, farklı kazanması gereken Trabzon'daki karşılaşmada savunmada yaptığı hataları tekrarlamama düşüncesindeydi. Bu durum bordo mavililerde zaman zaman tedirginlik yarattı ve nitekim son saniyede gelen golle maç uzatmaya gitti. Israrla ve sabırla ayağa oynayan Trabzonspor'un dün topa hız verememesi ve kanat beklerini hücumda fazla kullanmaması görünen en net eksiklikleriydi.

"MOLDE İLE TRABZONSPOR KIYASLANAMAZ"

Molde, kendi liginde lider ve 15 haftayı geride bırakmış bir ekip. Ancak Trabzonspor ile kıyaslanmayacak bir kadro kalitesine sahip.

Güntekin Onay, Roma maçı için Trabzonspor'u uyardı

"4 GOL DÜŞÜNDÜRÜCÜ"

Bordo mavili temsilcimiz, 1-0'dan sonra maçı ve turu kopartacak ikinci golü daha fazla düşünmeliydi. Trabzonspor daha tecrübeli ve yetenekli oyunculardan kurulu bir takım olmasına rağmen ve üstelik her iki maçta da oyun insiyatifini hiç rakibe vermediği eşleşmede, böylesine mütevazı bir rakip karşısında kalesinde 4 gol görmüş olması düşündürücü.

"AVCI ÇARE BULMALI"

Abdullah Avcı, Hamsik-Bakasetas ve Berat'tan oluşan orta saha kurgusunu daha sertleştirecek bir formül bulmalı.

Güntekin Onay, Roma maçı için Trabzonspor'u uyardı

"DAHA YÜKSEK TEMPOYLA OYNAMALILAR"

Ligin henüz başlamadığı bu süreçte Trabzonspor'un henüz ritmini bulmadığı bir gerçek. Çok daha rahat bir şekilde turu geçmesi gereken eşleşmede bordo mavililerin penaltılarla da olsa tur atlaması güzel. Ancak Jose Mourinho'nun Roma'sı karşısında başarılı olup turu geçebilmesi için daha yüksek tempo ve üstün mücadele gücü şart."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jose Mourinho Güntekin Onay Trabzonspor Roma Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (5)

Çınar Saraç:

Trabzon’da MOLDE 3 attı roma da 8 atar , MOLDE evinde 1 attı roma da evinde 5 atar

17
16
yanıtYanıtla
Ahmet Hamza:

Herkez agzını toplasın biz bitti demeden bitmez roma korksun bizden biz kimseden korkmayız Biz TRABZONSPOR UZ. OGÜN GELMEDEN BOŞ LAF YAPMASIN KİMSE NETİCEYİ GÖRMEDEN HATİÇEYE BAKMA GÜNTEKİN ONAY

2
30
yanıtYanıtla
Suat Kılıç :

Uyarmasına gerek yok ulan forvet hattına o kadar odaklandı ki trabzon bi defans alamadı la.

21
0
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Adam hakli

13
4
yanıtYanıtla
Ozan Arif Şen:

Snaa fikrini kim sormuski aklınca yorum yapabiliyorsun . Roma korksun biz ne korkucaz ??

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title