Haberler

Güncelleme 2 - Kütahya'da Lokantada Patlama

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir lokantada patlama meydana geldi.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir lokantada patlama meydana geldi.

Tunçbilek beldesinde Köprübaşı Mahallesi'ndeki bir lokantada patlama olması üzerine bölgeye itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Patlamada ilk belirlemelere göre, lokantanın bulunduğu 2 katlı bina yıkıldı, çevredeki bazı binalarda hasar oluştu. Olayda 3 kişi hafif yaralandı.

Bölgede incelemelerde bulunan Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, AA muhabirine, lokantada meydana gelen patlama nedeniyle çevrede büyük hasar oluştuğunu ifade etti.

Ekiplerin çalışmasının devam ettiğini belirten Kara, "Patlamanın lokantadaki sanayi tipi tüplerden kaynaklandığını düşünüyoruz. Patlamanın olduğu saatte lokantanın kapalı olması ve üst kattaki evde kimsenin olmaması can kaybının yaşanmasını engelledi. Lokantanın olduğu iki katlı bina yıkıldı. Çevredeki binalarda hasar oluştu. İtfaiye, AFAD ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Belediyeye ve kömür işletmelerine ait iş makineleri enkaz kaldırma çalışmaları yapıyor." diye konuştu.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın da bölgedeki çalışmaları koordine etti.

Evi hasar gördü

Patlamanın olduğu lokantanın yanındaki binada yaşayan Onur Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, patlama sırasında evinin hasar gördüğünü belirtti.

Öztürk, "Patlama sırasında mahalleye yakın bir evde asker uğurlama eğlencesi vardı. Mahallenin büyük bölümü oradaydı. Patlama sırasında evde olsaydık Allah korusun can kaybı ya da ciddi yaralanmalar olabilirdi." ifadelerini kullandı.

Patlama anı güvenlik kamerasında

Bu arada, lokantadaki patlama anı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Patlama sırasında büyük bir parlama görülürken, çevredeki vatandaşların kaçışmaları güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak: AA / Güncel

Köprübaşı Tunçbilek Tavşanlı Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title