Haberler

Zorlu Çocuk Tiyatrosu gelecek sezon çocuklarla yeniden buluşacak

Güncelleme:

2003 yılından bu yana 2 bine yakın oyunla Türkiye'nin dört bir yanından 800 bin çocuğu tiyatroyla buluşturan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 2016-2017 sezonunda da yoğun ilgiyle karşılaştı.

Müzikli-danslı çocuk oyunu 'Lunapark Gezegeni' ve 'Karlar Ülkesi', Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde ücretsiz olarak sahnelenerek sezon boyunca minik izleyicilerin beğenisini kazandı.

Zorlu Holding'in 'Hayallerine Hayat Ver' kampanyasının devamı kapsamında dördüncü sınıf öğrencisi Çağrı Berat'ın hayal dünyası ile zenginleştirilen, hayal kurmanın ne kadar önemli olduğunu anlatan çocuk oyunu 'Lunapark Gezegeni', 14'üncü sezonda 18 defa sahnelendi.

Özlem Saraç'ın, Hans Christian Andersen'in Karlar Kraliçesi masalından yola çıkarak yazdığı ve Gaye Cankaya'nın yönettiği 'Karlar Ülkesi' oyunu ise 28 oyun ile çocukların karşısına çıktı.

ZORLU ÇOCUK TİYATROSU'NA 14 YILDA 11 ÖDÜL

Bugüne kadar alanında pek çok farklı kategoride ödüle layık görülen Zorlu Çocuk Tiyatrosu, Lunapark Gezegeni oyunu ile 2017 yılında Mektebim Okulları tarafından 'Yılın En İyi Çocuk Oyunu" seçilerek 14 yılda ödül sayısını 11'e yükseltti.

GELECEK SEZON YİNE SAHNEDE!

Zorlu Çocuk Tiyatrosu gelecek sezonda da minikler için hem öğretici hem de eğlendirici yepyeni oyunlarını sahnelemeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zorlu Holding Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title