Haberler

Zeytinburnu'nda Sezon Ahmet Özhan Konseriyle Açıldı

Güncelleme:

Zeytinburnu Belediyesi, 2013-14 sezonunu Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde halka açık olarak düzenlediği Ahmet Özhan konseriyle açtı.

Belediye başkanı Murat Aydın; "Yaklaşık beş yıl önce açılışını yaptığımız Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde, bugüne kadar söyleşi, sinema, tiyatro, çocuk tiyatrosu, seminer alanında 1000'e yakın etkinlik gerçekleştirdik. 500.000 kişi bu etkinliklere katıldı, istifade etti. Sanatın birçok alanında sertifikalı kurslar düzenledik, 7.000 kişi başvurdu, 3.500 kişi mezun oldu. Bize bu imkânı veren ve düzenlediğimiz programları ilgi ile takip eden herkese çok teşekkür ediyorum." sözleriyle sezon açılışı konuşmasını gerçekleştirdi.

ZKSM salonunu dolduran dinleyicilerin coşku dolu anlar geçirdiği Ahmet Özhan konseri ile sezona merhaba diyen belediye; söyleşiden seminere, konserden tiyatroya, sinema gösterimlerinden kültür sanat kurslarına sanatın birçok alanında Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde takvimine kültür sanat dünyasının usta isimlerini ekleyerek takipçileriyle buluşmaya bu sezonda devam edecek.

ZKSM'DE BU SEZON

Geçen sezonda başlattığı Prof. Dr. Bedri Gencer, Yusuf Özkan Özburun, Yavuz Bahadıroğlu seminerlerine bu sezonda da devam edecek olan Zeytinburnu Belediyesi, akademi dünyasının önemli isimlerinden Prof. Dr. İsmail Kara, Doç. Dr. Ekrem Demirli, Dursun Ali Taşçı gibi yeni isimleri de seminer programına ekliyor.

Ekim ayında Ahmet Özhan, Özdemir Erdoğan ve Eşref Ziya Terzi konserleri ile dinleyicilerin karşısına çıkan Zeytinburnu Belediyesi, sezon boyunca müzik dünyasının önemli isimlerinin yanı sıra İBB ve Devlet Bakanlığı'na bağlı musiki gruplarına da sahnesinde yer vermeye devam edecek.

Geçen sezon önemli şairleri İsmail Kılıçarslan'ın sunumuyla okurlarıyla buluşturan, belediye, bu sezon da programa devam ederken, öykücü Aykut Ertuğrul'un sunumuyla 100 Yüze İmza ve Söyleşi programıyla her ay bir yazarı ağırlayacak, kitaplarını katılımcılara hediye edecek. Gazeteci-yazar Sibel Eraslan'ın sunacağı diğer bir yenilik ise, her ay farklı bir isimle Yurtta ve Dünyada Yakınlaşan ve Uzaklaşan Eksenler söyleşisi olacak. Söyleşiler sezon boyunca sürpriz isimlerle zenginleşmeye devam edecek.

Yetişkin tiyatronun önemli oyunlarına sahnesini açan Zeytinburnu Belediyesi, bu sezonda tiyatro sanatının etkili oyunlarını sahnelemeye devam edecek. Yaklaşık beş yıldır her hafta sonu sahnesini Zeytinburnulu çocuklara açan belediye, çocuk tiyatroları ile küçükleri hem eğlendirecek, hem öğretici nitelik taşıyan oyunlar ile bilgilendirmeye devam edecek.

Zeytinburnu Belediyesi'nin, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde sezon boyunca gerçekleştireceği ve İstanbul'un kültür sanat hayatına önemli katkılar sağlayan etkinlikleri zeytinburnukultursanat.com internet sitesinden düzenli olarak takip edilebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Özhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title