Haberler

Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı'dan, Kendisini Aşağılayan Kızlara Tokat Gibi Cevap

Güncelleme:

Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı, sosyal medyadan 2 genç kızın yaptığı eleştirilere yine sosyal medya hesabından tokat gibi yanıt verdi.

Youtube kanallarına takipçi edinmek adına Beşiktaşlı, Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Trabzonporlu futbolcuların instagram profillerini inceleyen 2 genç kızın yorumları olay olmuştu. Yusuf Yazıcı'nın profilini inceleyen genç kızlar, "Standart bir insan profili değil mi?" yorumunda bulundu.

"ŞU FOTOĞRAFI KOYAN BİRİNE CEVAP VERMEM"

Ardından ise diğer fotoğraflar için, "Şu fotoğraf koyan biri bana dm atsa ben cevap vermem... Futbolcu değil, az takipçisi var şu fotoğrafı var DM atıyor cevap verir misin? Ben vermem..." ifadelerini kullanmıştı Takipçi kazanmak için yapılan bu yorumlar ise sosyal medyada kısa zamanda yayılırken çok sayıda kişiden de tepki geldi. Ancak en anlamlı tepkiyi konunun muhatabı Yusuf Yazıcı verdi.

"FOTOĞRAFLARA BURADAN BAKABİLİRLER"

İnstagram'da ki fotoğraflarını inceleyen 2 genç kıza Yusuf Yazıcı bu twitter üzerinden yanıt verdi. 2 genç kızın eleştiri konusu fotoğraflarını twitter'e de atan Yusuf, " Instagram'da bol bol var ama burayı biraz ihmal etmişim. Canım ailemin ve güzel köyümün fotoğraflarına buradan da bakabilirler." ifadelerini kullandı. Bu yorum kısa sürede çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı.

Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı'dan, Kendisini Aşağılayan Kızlara Tokat Gibi Cevap

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yusuf Yazıcı Sosyal Medya Instagram Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (62)

Adınızı Yazın:

SORDUNMU ACABA O ADAM SANA TALİP OLUR MU BOYA KÜPLERİ YA. .

32
0
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

Fenerbahcelı olarak adamsın yusuf dıyorum. emın ol sana laf atan kızlar baba evınde bır odaya sahıp cebınde 20 lıradan fazla olmayan ınsanlar.

31
0
yanıtYanıtla
ZEYNEPPP:

evet kardeşim bence de ihmal etme. yazık o kızlara acıdım şimdi . sizler bizler gibi mutlu bi hayatları yok galiba :)

30
0
yanıtYanıtla
FENERLİ:

Bir Fenerbahçeli olarak seni sonuna kadar destekliyorum. Kazandığın para en başından beri seni asla değiştirmedi. Hatırladığım kadarıyla kazandığın ilk parayla ailene ev almıştın. Çok güzel çocuksun Allah yolunu açık etsin.

28
0
yanıtYanıtla
YILDIRIMTS61:

bir trabzonlu ve trabzon sporlu olarak seni bu yorumundan ötürü kutluyorum. Keşke sporun dostluk kardeşlik olduğunu unutmasak hiçbir zaman.

yanıt10
yanıt0
Adınızı Yazın:

SİVAS OLARAK SAÇMA BİR SEBEP TEN PEK ARAMIZ YOK TRABZON LA AMA HELAL OLSUN YUSUF KARDEŞİM HER ZAMAN ADAM GİBİ ADAM LAR ANADOLU DAN ÇIKAR

25
1
yanıtYanıtla
insanoğlu:

toprak ana o teyzelerim. elleri öpülesi teyzelerim.

22
2
yanıtYanıtla
follower:

Genç kızlar karaktersizliği ve yozlaşmayı; Yusuf Yazıcı ise sağlam karakter ve erdemi temsil ediyor burada.

23
0
yanıtYanıtla
FB1907:

FENERBAHÇE LİYİM AMA SENİ A. KADİRİ TAKDİR EDİYORUM ALLAH YOLUNUZU AÇIK EYLESİN İNŞALLAH

22
0
yanıtYanıtla
yuh:

bugün dövülen , bıçaklanan bir kız , kadının geçmişine bakın , mutlaka bir kalp kırmış, birini aşağılamış, alay etmiştir, rabbimin terazisi şaşmaz

15
7
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title