Haberler

Yurtta Kış

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Denizli Antalya ve Denizli Afyonkarahisar karayolu ulaşıma kapandı.

Denizli'de yoğun kar yağışı ve buzlanma dolayısıyla Denizli'yi Antalya ve Afyonkarahisar'a bağlayan yollar ulaşıma kapandı.

Denizli'de iki gündür etkili olan kar yağışı yaşama olumsuz etkileri de devam ediyor. Denizli'nin Antalya ve Muğla'ya bağlandığı yol güzergahının Cankurtaran mevkisinde, Denizli-Afyonkarahisar karayolu da Çardak ilçesinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle karayolu ulaşıma kapandı.

Zincirsiz araç, tır ve çekicilerin geçişine iki gündür izin verilmeyen güzergahlarda tipi şeklinde yağışın etkisini sürdürdüğü bildirildi.

Yağış ve buzlanma nedeniyle Denizli'den Antalya istikametine seyreden araçların Bağbaşı, Antalya yönünden seyreden araçların ise Serinhisar ilçesinde bekletildiği bildirildi. Bölgede yolda kalan sürücülere de Karayolları ve trafik ekipleri yardımcı oldu. Serinhisar'dan Denizli istikametine gelmekte olan ve Çaylıhanı mevkisinde yolda mahsur kalan yolcu minibüsü ve bir otomobil çekici yardımıyla kurtarıldığı bildirildi. Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgede kar temizleme ve tuzlama çalışma yapıyor.

Buldan-Manisa karayolu ile Denizli-Uşak karayolunda zincirsiz araçlarla tır ve çekicilerin geçişine izin verilmezken ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Denizli Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü, cankurtaran bölgesinde, doğaya yem bıraktı. Şube Müdürü İlhami Akan, gazetecilere yaptığı açıklamada, soğuk hava dolayısıyla yem bulmakta güçlük çeken hayvanlar için doğaya yem bıraktıklarını söyledi. - Denizli

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title