Haberler

Yılmaz Ovalı Parkı yoğun bir katılımla hizmete açıldı

Güncelleme:

İlçenin sahip olduğu birbirinden eşsiz değerlerin, Bursa ve ülkemiz gündemine taşınması hedefiyle, hayatın her alanına yönelik ciddi atılımlara imza atan Karacabey Belediyesi tarafından oluşturulan parklara Yılmaz Ovalı Parkı da eklendi.

Gece yapılan ve katılımın yoğun olduğu açılış töreninde konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçeye yeni bir park kazandırmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Özkan, mahalle sakinlerinden gelen talep üzerine atıl durumdaki alanı güzel bir park haline getirdiklerini belirterek, "Buradaki kalabalığı ve çocuklarımızın coşkusunu görünce bunun güzel bir hizmet olduğunu düşünüyorum" dedi.

Karacabey, 16.08.2021 – 'Modern belediyecilik' anlayışıyla sürdürülebilir gelişimi esas alan Karacabey Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Karacabey Belediyesi tarafından yıkılan adliye lojmanlarının olduğu alana, Karacabeyli Milletvekili Yılmaz Ovalı adına yapılan parkın açılışı gerçekleştirildi. Gece yapılan ve katılımın yoğun olduğu törende açılış kurdelesi çocuklarla birlikte kesildi.

Abdullahpaşa Mahallesi'nde bulunan ve daha önce adliye lojmanlarının yer aldığı alanda, lojmanların kullanım dışı kalması nedeniyle yıkım kararı alınmıştı. Bunun üzerine Karacabey Belediyesi bölge halkından gelen park taleplerini karşılamak için bu alanı parka çevirme kararı aldı ve yapılan çalışmaların ardından oluşturulan parkta modern görünümlü sosyal alanlar, çocuk oyun gruplarının yanı sıra aile çay bahçesi de yapıldı.

Yılmaz Ovalı Parkı'nın açılışı Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, DP İlçe Başkanı Zeki Gülan ile Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarı İsmet Karan'ın yanı sıra meclis üyeleri ile mahalle halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Alanı güzel bir park haline getirdik

Açılış töreninde konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçeye yeni bir park kazandırmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Özkan, alanın daha önce atıl vaziyette olduğunu ifade ederek, yetkililerle görüşerek protokol çerçevesinde yıkımı sağladıklarını söyledi.

Mahalle sakinlerinden gelen talep üzerine bu alanı güzel bir park haline getirdiklerini belirten Özkan, "Buradaki kalabalığı ve çocuklarımızın coşkusunu görünce bunun güzel bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Parkımıza Karacabeyimize milletvekili olarak hizmet eden, Plan Bütçe Komisyonu Başkan Vekilliği görevinde bulunan rahmetli Yılmaz Ovalı'nın ismini vermeyi uygun gördük. Rahmetli Yılmaz Ovalı milletvekili olarak ilçemizi, Bursamızı mecliste başarıyla temsil etti. Bursamızın hak ettiği payı alması için gayret gösterdi. İlçemizde de Kurşunlu Balıkçı Barınağı, Okullar Bölgesi ve Canbolu Köprüsü düzenlemesi gibi birçok hizmette imzası bulunan Yılmaz Ovalı'yı bir kez daha rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz" dedi.

Başkan Özkan'a teşekkür

Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarı İsmet Karan da, mahalleye böylesine güzel bir park kazandırdığı için Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'a teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, DP İlçe Başkanı Zeki Gülan ve Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarı İsmet Karan vatandaşlarla ve çocuklarla birlikte açılış kurdelesi kesti. Açılışın ardından mahalle sakinleri Başkan Özkan'a parktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karacabey Belediyesi Ali Özkan Karacabey Hisarcık Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title