Haberler

Yeşilli'de Genç Kızı Kaçırdıkları İddiası

Mardin'in Yeşilli ilçesinde 12 gün önce genç kızı zorla kaçırdığı öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

Mardin'in Yeşilli ilçesinde 12 gün önce genç kızı zorla kaçırdığı öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, ilçeye bağlı Bahçebaşı Mahallesi'nde 18 yaşındaki H. Semin, sağlık ocağına gideceği sırada evinin önünde kimliği belirsiz kişilerce bir arabaya bindirildi.

Ailenin ihbarı üzerine çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarını inceleyen güvenlik güçleri, kızın kaçırıldığı aracı terk edilmiş halde kayalıkların arasında buldu.

Kızı kaçıran kişilerin tespit edilmesi üzerine güvenlik güçleri birçok adreste arama yaptı.

Şüphelilerin izini bulan güvenlik güçleri, Artuklu ilçesine bağlı Kabala Mahallesi'nde bir eve operasyon düzenledi.

Operasyonda, kaçırılan H. Semin kurtarılarak ailesine teslim edildi.

Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

- "50 yaşlarındaki kişi kızımı zorla evlenmek için kaçırmış"

Baba Muhsin Semin, 12 gün önce kızının sağlık ocağına gideceği sırada pusuda bekleyen 4 kişi tarafından kaçırıldığını söyledi.

Şikayetçi olmaları üzerine yetkililerin konuyla yoğun bir şekilde ilgilendiğini kaydeden Semin, kızının sağ salim bulunduğunu belirtti.

Kızını kaçıranın yakalandığını, bu kişinin evli ve 50 yaşlarında olduğunu aktaran Semin, "Kızımı zorla evlenmek için kaçırmış. Torunu yerinde sayılır. Çok ayıp. Bunlar cahiliye döneminde kalmış hareketler." diye konuştu.

Kızını sağ salim kendisine getiren herkese dua eden Semin, kızına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Hepsine sonsuz müteşekkirim. Böyle bir bayrağın altında yaşadığım için çok sevinçliyim. Allah bu bayrağımızı yere düşürmesin. Bu güvenlik güçlerimiz zarar görmesin. Cumhurbaşkanımıza, İçişleri ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımıza gösterdikleri ilgilerden, harcadıkları çabadan dolayı müteşekkirim. Allah devletimize bayrağımıza zarar getirmesin. Her daim bu bayrak başımızda dalgalansın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Yeşilli Kabala Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title