Haberler

Valilik Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası

Güncelleme:

Valilik Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

Siirt Valiliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen, ''Valilik kupası Halı Saha Futbol Turnuvası'' Siirt E Tipi Kapalı Ceza Ve İnfaz Koruma Müdürlüğü ile Gazi İlköğretim Okulu arasında oynanan final maçı ile, sona erdi.

Siirt Valiliğince düzenlenen, Amatör spor kulüpleri federasyonu ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, kurumlarası Halı saha futbol turnuvasının kapanış törenine; Vali Musa Çolak, Siirt Milletvekilli Osman Ören, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Bayar, Adalet Komisyon başkanı Mehmet Taze, Baro başkanı Av. Cemal Acar, Vali yardımcıları Gürbüz Saltaş, Mustafa Pala, İl Emniyet müdürü Recep Güven, İl Milli eğitim müdürü Davut Okçu, Siirt Amatör spor kulüpleri federasyon başkanı Ahmet muhtar, kamu çalışanları ve çok sayıda sporsever katıldı.

Bilekler Spor Kopmleksinde saat 18.00'de başlayan final maçı, Siirt E tipi kapalı Cezaevinin, Gazi İlköğretim okulunu 4-1' lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Şölen havasında, centilmenlik içinde geçen maça, ilgi oldukça yoğundu. 22 Mayıs 2012 tarihinde başlayan ve 51 takımın yer aldığı turnuva, 12 grup halinde, maçlar lig usulü ile 25'er dakikalık çift devre halinde, klasman hakemleri nezaretinde, ilimzdeki halı sahaların tamamında, mesai saatleri dışında oynandı.

Valilik kupası Halı Saha Futbol Turnuvasında; Siirt E Tipi Kapalı Ceza Ve İnfaz Koruma Müdürlüğü şampiyon olurken, Adliye Spor ikinciliği, üçüncülüğü de Gazi İlköğretim Okulu kazandı.

Turnuvaya katılan ve destek veren tüm takımları ve ilgili kurumları tebikk eden Vali Musa Çolak kupa töreninde yaptığı konuşmada,"İlimizde bu yıl ikincisini düzenlediğimiz, "Valilik Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası" İlimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personellerimizin; kaynaşmasını, Sporun dostluğunu, kardeşliğini, en önemlisi birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla düzenlendiğini" söyledi.

Turnuvaya katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti de belirten Vali Musa Çolak, "Sporun birleştirici, kaynaştırıcı, ruh ve fiziği geliştiren, rekabetçi, dayanışmacı bir faaliyet olduğunu unutmamalıyız. Dolayısıyla sporun; sevgi, dostluk, barış, kardeşlik ve centilmenlik olduğunu göstermemiz gerekir. Kurumlararası kaynaşmanın, pekişmesini sağlayan, bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Siirt İl temsilcisi Ahmet Muhtar"ı, Gençlik spor İl müdürlüğü çalışanlarını, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızı,Futbol hekemlerimizi ve tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı da kutluyorum, başarılar diliyorum" şekinde konuştu.

Turnuva sonunda dereceye giren tüm takımlara kupaları ve hediyeleri, Vali Musa Çolak, Siirt Milletvekilli Osman Ören, Siirt Cumhuriyet başsavcısı Bayram Bayar ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Ören Musa Çolak Siirt Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title