Haberler

Vakıflar Haftası'nın 34. Yılında Yeküv'de 25. Yılını Kutluyor

Güncelleme:

Bu yıl 25. yaşını kutlayan 21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı, Vakıflar Haftası'nın 34. Yılı etkinlikleri kapsamında Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı önünde düzenlenen törene katıldı

Bu yıl 34'üncüsü kutlanan "Vakıflar Haftası" kapsamında, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı önünde tören düzenlendi. 9 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenen törene, bu yıl 25. yaşını kutlayan 21. Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı (YEKÜV) da katıldı.

YEKÜV, kurulduğu 1992 yılından bu yana özellikle okumak için kırsaldan ilk defa İstanbul'a gelen, başarılı ancak maddi olanakları kısıtlı üniversiteli gençlere eğitimde fırsat eşitliği sunmak ve onların en iyi düzeyde yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Her yıl verdiği karşılıksız eğitim bursları ile on binlerce öğrencinin eğitimlerini tamamlamasına destek olan YEKÜV aynı zamanda hizmete soktuğu okullar, yurtlar, eğitim ve kültür merkezleri ile Anadolu'dan gelen gençlere fırsat eşitliği yaratıyor.

Genç öğrencilere eğitim bursu vermenin yanında Anadolu'yu kapsayan pek çok projeyi de hayata geçiren YEKÜV, yetişkin okuma yazma seferberliğine de destek olarak bu alanda da on binlerce yetişkini diploma ile buluşturdu.

YEKÜV 25. yılında çocuktan gence, gençten yetişkine yüzbinlerce insanın hayatına dokunmuş olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Taksim'de gerçekleştirilen 34. Vakıflar Haftası töreni kapsamında, YEKÜV Yönetim Kurulu, YEKÜV Nilüfer Gökay Orta Okulu Öğrencileri ile birlikte Cumhuriyet Anıtı'na çelenk koydu ve saygı duruşunda bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Vakıflar Haftası İstanbul Taksim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title