Haberler

Üsküdar'da müzik, şiir ve komedi bir araya geldi

Güncelleme:

Düzenlediği etkinliklerle sanat dünyasının usta isimlerini İstanbullularla bir araya getiren Üsküdar Belediyesi, "Nev Nefes" buluşmalarında bu kez ünlü komedyen Ceyhun Yılmaz'ı ağırladı.

Klarnet üstadı Serkan Çağrı'nın konuğu olan Yılmaz, okuduğu şiirlerle izleyenlerin duygu dünyasına yolculuk yaptırırken, esprileriyle yüzleri güldürdü. Sahneye çıkar çıkmaz "Üsküdar çok güzel bir ilçe. Sık sık ziyaret ediyor ve hatta şu sıralar bu semtten ev bakıyorum" diyerek Üsküdarlıların alkışını aldı.

Üsküdar Belediyesi'nin İstanbulluları sanat ve sohbetle buluşturduğu mekanı "Nev Nefes Sahil"de her ay bir konuk ağırlayan Serkan Çağrı, son programıyla izleyicisine unutulmayacak bir akşam yaşattı. Türkiye'nin en ünlü komedyenlerinden Ceyhun Yılmaz'ı ağırlayan Çağrı, sahnede Yılmaz'la olan dostluğuna şu sözlerle değindi: "Ceyhun misafirperverliği ile bilinir. Evinin yakınından geçenler onun kapısını çalmadan etmez."

Çağrı'nın sözleri üzerine ünlü komedyen "Misafiri çok severim. Bir Apaçi liderinin çok sevdiğim şöyle bir sözü vardır; "dostunun evine sık git ki yoldaki çimenler büyümesin"dedi.

Ceyhun Yılmaz : "Bu topraklar çok kıymetli şairler gördü."

Program açılışını "Hasretinle Yandı Gönlüm" ile yapan Serkan Çağrı'nın eşsiz klarnet dinletisinin ardından, Ceyhun Yılmaz usta şairler Attila İlhan ve Nazım Hikmet'ten şiirler seslendirdi. Komedyenliğinin yanı sıra şiire olan sevdasıyla da tanından, kendi şiir kitapları da bulunan Ceyhun Yılmaz: "Bu topraklar çok kıymetli şairler gördü. Her birini sevgiyle ve saygıyla, artık aramızda olmayanları da rahmetle anıyorum" dedi.

Anlattıklarıyla izleyiciyi kahkahaya boğan Ceyhun Yılmaz gecenin kapanışında "Üsküdar Belediyesi'ne, sevgili Serkan'a beni burada sizlerle buluşturdukları için çok teşekkür ediyoruz. Sözüm var, yaza yine geleceğim. Sizleri de mutlaka bekliyorum" dedi.

Klarnet şöleni yaşandı

Usta klarnet sanatçısı Serkan Çağrı, gecede sahneyi meslektaşlarıyla da paylaşmayı ihmal etmedi. Amatör olarak klarnet çalan ve kendisinin hayranı olan iki genci sahneye davet ederek onların performansını izleyicilerle buluşturan Çağrı, misafirlerine müzik şöleni yaşatmış oldu. Seyirci gece boyunca üstadın müziklerine hep bir ağızdan söyledikleri şarkılarla eşlik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ceyhun Yılmaz Üsküdar Ceyhun Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title