Haberler

Üniversite sektör iş birliği eğitimleri başladı

Güncelleme:

Asil Otomotiv ve Anadolu Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen Asil Otomotiv hizmet içi eğitimlerinin ilk dersi 17 Haziran Perşembe günü gerçekleştirildi.

Üniversite sektör iş birliği eğitimleri başladıİlk ders, ANADOLUSEM Müdürü Prof. Dr. Verda Özgüler'in açılış konuşmasıyla başladı. Asil Otomotiv çalışanlarının mesleki gelişim ihtiyaçlarına yönelik talep edilen hizmet içi eğitimlerden "Temel Düzey Finans" eğitiminin ilk dersi, Prof. Dr. Murat Ertuğrul tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde verildi. Eğitime; Asil Otomotiv Servis Müdürü Meriç Kurtulmuş, Asil Otomotiv yöneticileri, finans, muhasebe, satış, servis departmanı çalışanlarının yanı sıra İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Uçkan Dağdemir, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zekeriya Yıldırım ile ANADOLUSEM Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Buket Kip Kayabaş katıldı.

ANADOLUSEM koordinatörlüğünde Asil Otomotiv personelinin mesleki yeterliliklerinin arttırılması amacıyla Anadolu Üniversitesi ile Asil Otomotiv arasında imzalanan eğitim iş birliği protokolü kapsamında üç aylık bir dönemde Stres Yönetimi, Stratejik Yönetim, Bireysel Yatırım Eğitimi, Şikâyet Süreci Yönetimi, Karar Verme Teknikleri, Veri Yönetimi, İnovasyon, Temel İletişim, Temel Düzey Excel Eğitimi, Temel Ekonomik Göstergeler, Sosyal Medya Yönetimi konularında eğitimler verilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anadolu Üniversitesi Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Bakmadan Geçme

Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları... Yağ çözücü evde nasıl yapılır? Evde doğal yağ çözücü yapımı İSTİKLAL CADDESİ'NDE YANGIN MI ÇIKIT? İstiklal Caddesi'nde yangın paniği! Ne oldu, olay ne? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title