Haberler

"Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadını"

Güncelleme:

Fortune Dergisi'nin her yıl yayınladığı "Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadını" sıralamasında Novartis Türkiye Ülke Başkanı Güldem Berkman 35'inci sırada yer aldı.

Listeyi oluşturan zirvedeki kadın yöneticiler, yeniliklere açık, analitik düşünen ve hedef odaklı liderlerden oluştu. Dört ana kritere göre değerlendirme yapılarak oluşturulan listede yöneticiler, şirketin büyüklüğü ve global ekonomideki önemi, kurumun performansı, yöneticinin kariyer çizgisinde nasıl ilerlediği ve sosyal-kültürel kalkınmaya etkisi konuları göz önüne alınarak belirlendi.

Araştırmada Türkiye'yi Novartis için önemli yatırım noktalarından biri haline getirdiği belirtilen Güldem Berkman, Novartis'in 140 ülkedeki 5 kadın ülke başkanından biri olarak yaklaşık 2200 çalışanı yönetiyor. Türkiye'de 1955 yılından beri faaliyet gösteren Novartis, dört üretim tesisiyle 90'dan fazla ülkeye ihracat yapıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Novartis Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title