Haberler

TÜMSİAD Şube Başkanları İstanbul'da Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği 19. Şube Başkanları Toplantısı İstanbul'da Green Park Otel'de yapıldı.

Toplantıya TÜMSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve 56 şubeden şube başkanları katılım gösterdi. Toplantıda, TÜMSİAD'ın yıl içerisinde gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar, organizasyonlar, şubelerin problemleri ve çözüm önerileri ile gündeme dair önemli konular hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Toplantı, TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert'in açılış konuşmaları ile başladı. Programa katılan herkese teşekkürlerini ileten Dr. Hasan Sert, TÜMSİAD Ailesi'ni bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. TÜMSİAD'ın yıl içerisinde gerçekleştirmiş olduğu ve gerçekleştireceği faaliyetler hakkında kısa bilgiler aktaran Sert, yurt içinde ve yurt dışında yapılan çalışmalardan bahsederek toplantının TÜMSİAD ve Türkiye açısından hayırlı sonuçlar getirmesi temennilerini iletti.

Dr. Sert'in ardından TÜMSİAD Divan Kurulu Üyeleri konuşmalarını yaptılar. Yapılan toplantının TÜMSİAD için oldukça önemli olduğunu ifade eden Divan Kurulu Üyeleri, TÜMSİAD'ın hızla büyüdüğünü, daha kurumsal bir yapıya kavuştuğunu ve bu yapı ile her kesimden insana hizmet etmeye çalışıldığını ifade etti.

Toplantıda bölgeler hakkında yapılan çalışmalara da değinildi. Yerel anlamda yapılan faaliyetler hakkında katılımcılara bilgiler aktaran bölge başkanları, TÜMSİAD'ın bölgelerde gerçekleştirmiş olduğu yapılanmanın ülke ekonomisine katkılarına değinerek, yatırım ve teşvik konularında TÜMSİAD şubelerinin bölgelerde yapmış olduğu faaliyetlerin önemli olduğunun altını çizdiler.

TÜMSİAD'ın 2013 yılında gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği organizasyonların da ele alındığı toplantıda 1. Uluslararası Sağlık Mezunları Kurultayı, TÜMEXPO Genel Ticaret Fuarı ve 1. Uluslararası KOBİ Şurası hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantı iyi dilek temennileri ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Sert İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title