Haberler

Traktör Otomobille Çarpıştı: Aynı Aileden 3 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde ters yöne giren traktör ile çarpışan otomobilde bulunan anne ile 2 kızı öldü, aynı aileden 3 kişi de yaralandı.

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde ters yöne giren traktör ile bir otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada anne ile 2 kızı öldü, aynı aileden 3 kişi de yaralandı. Kazaya karışan traktör sürücüsü olaydan sonra kaçtı.

OTOMOBİL İLE TRAKTÖR KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Kaza, Akyazı'da D-140 Karayolu'ndaki Dokurcun Mahallesi geçişinde dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Karapürçek İlçesi Çeşmebaşı Mahallesi'nden Bolu'nun Mudurnu İlçesi Avdurlar Köyü'ne giden Raşit Yıldırım yönetimindeki 54 KR 809 plakalı otomobil, ana yoldan köy yoluna kısa sürede girmek için ters yöne giren A.O.F. yönetimindeki plakasız traktörle kafa kafaya çarpıştı.

ANNE İLE 2 KIZI ÖLDÜ, 3 KİŞİ YARALANDI

Araçlar, çarpışma sonucu metrelerce sürüklenirken kazada otomobilde bulunan anne Dilber Yıldırım ile kızı Melek Yıldırım öldü. Baba Raşit ile oğlu Muhammet ve kızı Dilek Yıldırım yaralandı. Yaralılar, çağrılan ambulanslarla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Dilek Yıldırım, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜ KAZA SONRASI KAÇTI

Traktör sürücüsü Ali Osman F., kaza ardından kaçtı. Traktör sürücüsünün yakalanması için jandarma çalışmasını sürdürüyor.

Yapılan ilk incelemede kazanın traktörün ters yöne girmesi sonucu meydana geldiği belirlendi. Soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dokurcun Sakarya Akyazı Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

ismail YK:

traktörcüler çoğunlukla böyle. sanki traktör için kural geçerli değil. . .

10
2
yanıtYanıtla
CanmobilWeb@haberler.com:

Kaza değil, cinayet bu.

11
0
yanıtYanıtla
.,.,:

CAHİLLİK TÜRKİYE İÇİN BAŞA BELA

9
0
yanıtYanıtla
Yabgu:

Ters yönde araç kullanmak cinayettir.

7
1
yanıtYanıtla
Sancakbeyi:

Bu ülkede , mezhepler, ırklar değil , CEHALET kanayan yaradır. . Cahilce, sorumsuzca bir davranış canlara mal oluyor.

6
0
yanıtYanıtla
MÎSAFÎR:

Serefsiz traktör sürücüsü vicdansiz öküz birde bu feci kazaya sebeb olup kacmis. Teslim olmamis. Hangi vicdanla rahat edeceksin. Îste türkiye, iste sorumluluk iste cehalet !!!

6
0
yanıtYanıtla
Efe1907Mobil-IOS:

Bu kısa yoldan gitmek için ters yönden gidenlere çok sert cezalar verilmeli...hergün karşılaşıyoruz..Allah yardımcımız olsun

4
1
yanıtYanıtla
FeyzullahmobilWeb@haberler.com:

Ulan öküz oglu öküz yaptıgın işi begendinmi

4
0
yanıtYanıtla
esesli vatandaş Mobil-ANDROID:

aslında ters yola girip kaza yapanların omur boyu ehliyetlerini elinden alip bir daha araç kullandirmayacaksin.bunun adi kaza Değil resmen cinayet ve boyle kişiler agir cezada cinayetten yargilanmali.ölenlere Allah rahmet eylesin.

4
0
yanıtYanıtla
A emobilWeb@haberler.com:

Bakalım ALLAH tan kaçabilecenmi ali osman efendi isminin hakkını ver

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title