Haberler

Trafik polisleri broşür dağıttı -

İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, "Bayram boyunca 3 ile 7 kilometre arasında görev yapacak polislerimiz sürücüleri uyutmayacaklar" dedi.

İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, "Bayram boyunca 3 ile 7 kilometre arasında görev yapacak polislerimiz sürücüleri uyutmayacaklar" dedi.

Ceren, Ramazan Bayramı nedeni ile 27 Temmuz arefe günü ile 3 günlük bayram tatili süresinde karayollarındaki araç sayısının artış göstereceğini gözeterek, trafik kazalarının önlenmesi ve vatandaşların güvenle seyahat edebilmeleri için ek tedbirlerin alındığını bildirdi.

Manisa'dan geçen İzmir-Ankara ve İzimir- İstanbul karayolları üzerinde trafik ekiplerince sıkı denetimlerin yapılacağını kaydeden Ceren, "Tatil süresince ekiplerimiz, büro hizmetlerinde görevli personel ile takviye edilip karayolu güzergahlarında görevlendirilecek. Bu sayede ekip sayısı artırılarak güzergah üzerindeki önemli geçiş noktalarına sabit ekipler konuşlandıracak. Özellikle gün batımı ve sabaha karşı yorgun, uykusuz ve dalgın araç kullandığı tespit edilen sürücüler uygun yerlerde durdurularak uyarılacak, gerektiğinde araçlardan inmeleri ve güzergah üzerindeki uygun yerlerde dinlenmeleri sağlanacak. Bayram boyunca 3 ile 7 kilometre arasında görev yapacak polislerimiz sürücüleri uyutmayacaklar'' diye konuştu.

- Sürücüler uyarılıyor

Öte yandan bayram tatilinin hafta sonu tatili ile birleşmesi sonrasında trafik yoğunluğu artan İzmir-İstanbul karayolunda trafik ekipleri, araç sürücülerine başta emniyet kemeri kullanımı, hız olmak üzere trafik kurallarına uymaları yönünde broşür dağıttı.

Ekipler, özellikle İzmir-İstanbul yolu üzerinde trafik ışıklarında duran sürücülere broşürleri vererek, bayramlarını kutladı.

Kaynak: AA / Güncel

Tayfur Erdal Ceren Ramazan Bayramı İstanbul İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title