Haberler

Trabzonspor fişi ilk yarıda çekiyor

Güncelleme:

Süper Lig'de averajla liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, erken bulduğu gollerle sonuca gidiyor.

Süper Lig'de averajla liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, erken bulduğu gollerle sonuca gidiyor. Bordo-mavililer, oynadığı 3 maçta attığı 8 golün 6'sını ilk yarıda rakip filelere gönderdi.

Bu sezon yaptığı transferlerle adından söz ettiren ve şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olan Trabzonspor, 3'te 3 yaparak 9 puan elde etti. Süper Lig'in 3. haftası geride kalırken, bordo-mavililer attığı 8 golle en golcü takım oldu. Averajla liderlik koltuğuna oturan Karadeniz ekibi, müsabakaların ilk yarılarında erken bulduğu gollerle sonuca gitti.

Trabzonspor, Süper Lig'de oynadığı 3 maçta attığı 8 gole karşılık kalesinde ise 2 gol gördü. Bordo-mavililer, 8 golün 6'sını ise ilk yarılarda kaydetti. Bu sezon ilk golünü deplasmanda oynadığı Malatyaspor maçında Bakasetas'ın kafasından 3. dakikada bulan Trabzonspor, 11. dakikada Nwakaeme, 29. dakikada Gervinho, 42. dakikada Hamsik ve 66'da Djaniny'in penaltı golüyle sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Süper Lig'in 2. haftasında ise Sivasspor'u konuk eden Trabzon temsilcisi, 15. dakikada Bakasetas'ın penaltı golüyle öne geçerken, 47. dakikada ise Nwakaeme'nın ayağından bulduğu golle sahadan 2-1 galip ayrıldı. 3. haftada da Giresunspor deplasmanında Nwakaeme'nın 7. dakikada attığı golle rakibini 1-0 mağlup eden Trabzonspor, ilk 3 haftayı kayıpsız kapattı.

8 GOL DE YABANCILARDAN GELDİ

Trabzonspor'un, Süper Lig'de oynadığı 3 müsabakada bulduğu 8 golün tamamı yabancılardan geldi. Nwakaeme 3, Bakasetas 2, Gervinho, Hamsik ve Djaniny 1'er gol kaydetti.

(Gökmen Şahin /İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor Karadeniz Gervinho Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title